Müge Anlı Canlı Yayında Kadına ‘Sevgilim’ Dedi Twitter’da TT Oldu!

Müge Anlı Canlı Yayında Kadına ‘Sevgilim’ Dedi Twitter’da TT Oldu!
Atv'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı canlı yayında öyle bir pot kırdı ki sosyal medya yıkıldı. Twitter'da TT olan Müge Anlı canlı yayında ne dedi?

Atv’nin hafta içi her gün yayınlanan ve adeta bir fenomene dönüşen sabah kuşağı programı Müge anlı İle tatlı Sert seyirci tarafından heyecanla ve merakla izlenmeye devam ediyor. Öyle ki program yıllardır kanalın en çok seyredilen programları arasında yer alıyor ve aydınlattığı olaylarla herkesin takdirini kazanıyor. Programın başarılı sunucusu yılların tecrübesi Müge Anlı’nın tabi ki bu başarıda katkısı yadsınamayacak kadar fazla. Öyle ki program onsuz düşünülemeyecek bir hale gelmiş durumda. Başka kanallar tarafından benzer programlar yapılsa da hiç biri Müge Anlı İle Tatlı Sert’in ulaştığı başarıyı yakalayamadı. Ancak zaman zaman Müge Anlı’da programda hatalar yaptı ve potlar kırdı. Kırdığı son pot ise Müge Anlı’yı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına sokmayı başardı. İşte ayrıntılar!

Müge Anlı Twitter’da Nasıl TT Oldu?

Atv’nin sabah kuşağının başarılı programı Müge anlı İle Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı programda kırdığı pot sebebiyle bir anda Twitter’da gündem oldu. Anlı programının konuklarından ve aynı zamanda konularından birinin kahramanı Hatice Ayhan’a “sevgilim” diye hitap edince bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Programda, annesinin cesedi kendi yattığı çekyatın altında bulunan ve 7 ay hapis yatan Hatice Ayhan, kardeşinin kendisini suçlamasıyla Müge Anlı’nın canlı yayınına katıldı. Annesinin ölümünde bir suçu olmadığını söyleyen Ayhan ile Müge Anlı arasında geçen diyalog ise Twitter’da olay oldu. Müge anlı canlı yayın sırasında Hatice Ayhan’a “sevgilim” diye seslenince Twitter’da bir anda trend oldu.

Neler Olmuştu?

Hatice Ayhan’ın annesi gülümser Bulut’un cesedi kendi evinde yattığı çekyatın altında öldürülmüş ve kefelenmiş olarak bulunmuş ve olayla ilgili soruştırma sonucunda Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan 7 ay hapis yatmıştı. Hatice Ayhan annesini öldürmediğini iddia etmişti. Son olarak Hatice Ayhan’ın abisi annesinin ölümünden kardeşi Hatice Ayhan’ı sorumlu tutmuş ve o da olayı çözümlemesi için Müge anlı ile Tatlı Sert’e başvurmuştu. Programda Müge Anlı’nın Hatice Ayhan’a sevgilim diye hitap etmesi ise programda eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep olurken aynı zamanda sosyal medyada gündem olmuş ve Twitter’da trend olmuştu.

20-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler