Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu Deniz Bayramoğlu kimdir?

Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu Deniz Bayramoğlu kimdir?
Buket Aydın'ın istifasının ardından Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu Deniz Bayraoğlu oldu. Uzun yıllardır CNN Türk'te çalışan Deniz Bayramoğlu kimdir?

Kanal D ekranlarında büyük bir değişim yaşanıyor. Kanal D Ana Haber sunuculuğunu üstlenen Buket Aydın görevinden istifa etti. Kanal D yönetimi de Ana Haber Bülteni'nin başında Deniz Bayramoğlu'nu getirdi. Uzun yıllardır CNN Türk'te görev yapan Deniz Bayramoğlu kimdir? Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusunu yakından tanıyalım. 

Buket Aydın'ın istifası geniş yankı uyandırdı. Beklenmedik bu gelişmenin ardından kanal yönetimi hemen harekete geçerek yeni Ana Haber sunucusunu duyurdu. Deniz Bayramoğlu, Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenecek. İnsanlar Deniz Bayramoğlu'nun kim olduğunu bir hayli merak ediyor. Dilerseniz sizleri aydınlatalım.

Deniz Bayramoğlu kimdir?

Deniz Bayramoğlu, 1995 yılından bu yana gazetecilik yapıyor. İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi'nde okuyan Deniz Bayramoğlu, buna rağmen gazetecliliğe yöneldi. 1997 yılında Liberal Bakış Gazetesi'nde borsa haberleri yapmaya başladı. Sonrasında ise Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde borsa muhabiri olarak işe başladı. Sabah Gazetesi'nde bağlı olan Yeni Yüzyıl Gazetesi satıldı ancak Bayramoğlu, Sabah Gazetesi'nde borsa editörü olarak çalışmayı sürdürdü. O dönemde yeni kurulan Yeni Binyıl Gazetesi'ne ekonomi editörü olarak katkı sağladı. 2000 yılında yazılı basın kariyerinin yanında ve görsel basında boy göstermeye başladı. Uzun yıllar kalmaya devam edeceği CNN Türk'e girdi. 

2000-2002 yılları arasında CNN Türk'ün borsa yorumculuğuve muhabirliği görevini yaptı ve Ahu Özyurt ile birlikte İş Yemeği adlı programı ekrana getirdi. 2004-2006 yılları arasında CNN Türk sabah haberlerini sunmaya başladı. 2006 yılında ise Parametre programınu sunmaya başladı. 2008 yılından bu yana Güne Merhaba programını sunuyor.  Bir yandan da deneyimi nedeniyle büyük uzmanlığı bulunduğu iş, ekonomi ve borsa dünyasıyla ilgili takibini sürdürüyor.

Deniz Bayramoğlu Suriye İç Savaşı'nın başladığı dönemde Halep'e giden ilk Türk gazeteci oldu. Aynı zamanda muhalifler tarafından esir alınan 30 Şii hacının haberini dünyaya duyuran ilk gazeteci oldu.

Deniz Bayramoğlu'nun iş hayatının yanı sra özel hayatına da yakından bakalım. Deniz Bayramoğlu, 2013 yılında, şu anda Show Ana Haber sunuculuğu yapmakta olan Ece Üner ile evlendi. Bundan böyle iki eş farklı kanalların ana haber bültenlerini sunacaklar. Bir yerde de rekabet içerisinde olacaklar.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar