Kanal D Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?

Kanal D Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?
Kanal D Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'dan kötü haber geldi. İşte Çocuklar Duymasın ile ilgili tüm detaylar.

Kanal D Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı hakkında çıkan haberler seyircisini oldukça üzmüştü. Peki Çocuklar Duymasın dizisinin final haberi doğru mu? Çocuklar Duymasın bitecek mi? Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Çocuklar Duymasın dizisi ile ilgili genel bilgileri sizler için derledik...

İşte Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın ile ilgili tüm merak edilenler...

Ekranlarının başarılı aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın, sevilen kadrosu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin senaryosunda Birol Güven, Metin Açıkgöz ve Nilüfer Yenidoğan yer alırken yönetmen koltuğunda Bora Tekay, Raşit Çelikezer ve Günay Köker oturmaktadır. İlk olarak Tgrt kanalında 2002 yılında ekranlara gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisi, günümüze dek sevgisini korumuştur. Toplamda 447 bölümden oluşan ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.

Başrol oyuncularının yer aldığı, Haluk karakteri (Tamer Karadağlı) ve Meltem karakteri (Pınar Altuğ Atacan), ilk bölümünden bu yana değişmeyen iki çift... Aileden birisi haline gelen dizi, genç yaşlı demeden herkesin ilgi odağı haline geldi.

Kanal D Çocuklar Duymasın final mi yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Çocuklar Duymasın dizisi hakkında çıkan final haberleri, seyircisini oldukça üzmüştü. 2 sezondur aynı kanalda seyircisi ile buluşan dizinin final haberini duyanlar, Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ancak çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıklayan Çocuklar Duymasın yapımcısı Birol Güven, 'Biz bitti demeden bitmez' diyerek açıklama yaptı. Sosyal medya hesabında duyurduğu haberle final yapmayacaklarını açıklayan Birol Güven, 'Haberler doğru değil. Biz bitti demeden bitmez. Çocuklar Duymasın devam ediyor. Sezon sonuna kadar her Çarşamba akşamı sezon finalimizle uzun bir tatile gireceğiz. Tatil ne kadar sürer bilinmez ama 2025 yılında mutlaka yayında oluruz' açıklamalarında bulundu.

Çocuklar Duymasın dizisi oyuncuları

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın yer adlığı Çocuklar Duymasın dizisi oyuncu kadrosunda, Mehmet Baran Erdoğan, Buse Sinem İren, Zeyno Gönenç, Volkan Severcan, Şoray Uzun, Öykü Güven, Alp Eren Khamis, Ferdi Akarnur, Meriç Acemi, Serkan Balbal, Alpaslan Özmol, Melek Şahin, Yakup Uysal, Selçuk Auf gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

07-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar