Zalim İstanbul tanıtım fragmanı yayınlandı

Zalim İstanbul tanıtım fragmanı yayınlandı
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un ilk tanıtımı yayınlandı. İşte Zalim İstanbul'un ilk tanıtım fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu.

Zalim İstanbul Kanal D’de başlıyor. Tanıtımları yayınlanan dizi seyirciyi hayli meraklandırdı. Avşar Filmden Şükrü Avşar’ın yapımcılığını yaptığı dizinin konusu bir var olma hikayesi. Antakya’da başlayan hikaye İstanbul’da devam ediyor.  Merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı sanatçı yer alıyor. Kanal D dizisi Zalim İstanbul’un konusu ve oyuncu kadrosunu canli tv izleyicileri için derledik. 

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Seher,  üç çocuğu ile birlikte Antakya’da yaşamaktadır. Taşımacılık sektörünün en büyük firmalarından olan Agah Karaçay ile Seher’in yollarının kesişmesiyle hikaye başlar. Bununla birlikte Agah Karaçay Seher’in memleketlisidir de. Bu kesişme ile birlikte herkesi önemli bir imtihan beklemektedir. 
Hikaye Agah Karaçay’ın tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni Nedim için memleketleri Artvin’den bir gelin bulunmasını istemesi ile başlıyor. 
Zalim İstanbul’un konusuna bakılırsa klasik bir hikaye ile başlıyor dizi. Fragmanından da bu anlaşılıyor. Fikret Kuşkan’ı sert bir aile reisi profiliyle göreceğimiz dizide genç seyirciye yönelik oyuncu seçimi dikkat çekiyor. Fikret Kuşkan’ın son zamanlardaki bütün dizilerinin tutmadığını düşünürsek bu genç jenerasyonun dizinin ritmi ve reytingi noktasında önemli bir vazifelerinin olduğu aşikar.

Dizinin hikâyesini Agah Karaçay’ın tanıtım videosundaki anlatımı aslında veriyor. Heyecanla beklenen Zalim İstanbul’u bir de Fikret Kuşkan’dan dinleyelim. 
“Hepimizin derinlerde gizlediği yaraları var. Saklayabilmek uğruna savaştığı, kimi bu uğurda en sevdiğini ateşe atar. Kimi ateşe atlayıp yanmaya razı olur. Kimi evlatlarına etten kemikten zırh olur. Kimi acımadan o zırhı tırnaklarıyla parçalar. Sen neyi, kimi feda edeceğini bilsen korkardın! Yapmam deme! Çünkü kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.”

ZALİM İSTANBUL OYUNCU KADROSU

Avşar Film’in yaptığı Kanal D’nin yeni dizisi “Zalim İstanbul” yakında izleyici ile buluşacak ama dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili fazla bilgi yok. Tanıtım videosuna göre Zalim İstanbul’un oyuncu kadrosunu canli tv izleyicileri için hazırladık.

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, Ekrem Karaçay rolüyle başrollerde. Şenay Karaçay rolüyle de Mine Tugay Fikret Kuşkan’ın eşi rolünde.  Deniz Uğur (Seher) Ozan Dolunay, Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in rol aldığı dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Güncel dizi ve sinema fragmanlarından haberdar olmak için bizi ve fragmanlar.com'u takip etmeyi unutmayın!

08-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar