Kanal D o programın fişini çekti! Yerine bakın kim geliyor?

Kanal D o programın fişini çekti! Yerine bakın kim geliyor?
2. Sayfa yayından kaldırılıyor mu! Gündeme bomba gibi düşen Kanal D o programın fişini çekti, yerine bakın kim geliyor, haberi için detaylara bakın...

Magazin televizyonculuğun duayenlerinden Kanal D'nin yaza damga vuran magazin programı 2. Sayfa  yayından kaldırılacağı ve yerine Hakan Ural'ın sunacağı programın getirileceği iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen Kanal D o programın fişini çekti, yerine bakın kim geliyor, sorusuna canlitv olarak cevap veriyoruz. Detaylar haberimizde.

Kanal D o programın fişini çekti! Yerine bakın kim geliyor?

Magazin deninlince akla ilk gelen kanallardan olan Kanal D ekranlarında her sabah magazin dünyasından haberler veren 2. Sayfa programı yoksa yayından mı kaldırılıyor. Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın birlikte sunduğu ve her sabah yayınlanan 2. Sayfa programı miadını doldurdu. Fısıltı gazetesinin iddiasına göre 2. Sayfa'nın yerine Hakan Ural'ın sunacağı program gelecek. Hakan Ural zaten magazin sunmaya alışkın biri. Bundan önce Hakan Ural, TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında hafta içi her gün magazin gündemini yorumluyordu.

Magazin Programı mı Sunacak?

Ancak cevaplanamsı gereken soru şu: Hakan Ural'ın magazin programına aynı formatta devam mı edeceği yoksa başka bir formatla mı izleyici karşısına çıkacak? İşte bu kısım net değil. Canlitv olarak bu sorunun cevabı netleşir netleşmez buradan sizleri haberdar edeceğiz.

Hakan Ural’ı tanıyalım

1967 İstanbul doğumlu ünlü şarkıcı Selçuk Ural'ın oğludur. Babası tarafından ancak 17 yaşına geldiğinde kabul edilen Hakan, Fındıkzade'de anneannesinin yanında sefalet içinde büyüdü. Yeri geldi  ayakkabı boyadı, bazen elektrikçide çalıştı, çoğu zaman da su sattı.

16 yaşında mankenliğe başlayan Hakan Ural’ın şansı Yeşilçam'dan teklifler almaya başlayınca değişiverdi. Bir ara okumak için Amerika'ya gitti, geldi. 19 yaşında Sibel Can ile medyatik bir evlilik yaptı ve genç yaşta baba oldu.

Kariyeri

1986 yılında Banu Alkan ile oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile oyunculuğa başlayan Hakan Ural, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı.

Sibel Can ile evliliği süresince emlakçılık yaptı. Çoğu sanatçının emlakçılığını yapmıştır. 1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle birkaç ay hapis yattı. "İpsiz Recep" adlı diziyle tekrar setlere dönen Hakan Ural, "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filminde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli ile birlikte oynadı.

Metro grubu sahibi Galip Öztürk'e ait otellerin koordinatörlüğünü üstlenen Hakan Ural, "Araf Zamanı" adlı dizide rol aldı. Canlitv olrak Hakan Ural’a yeni programında baaşrılar diliyoruz.

24-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar