Zemheri dizisinin başrol oyuncuları belli oldu!

Zemheri dizisinin başrol oyuncuları belli oldu!
Hangi kanalda yayınlanacağını bilmediğimiz Ay Yapım imzası taşıyan Zemheri dizisinin başrolünde yer alacak oyuncular belli oldu.

Ay Yapım, yeni sezonda yapımını üstlendiği dizilere bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Söz konusu dizinin adı Zemrehi olarak açıklanmıştı ancak diziyle ilgili bazı belirsizlikler bulunuyor. Bunlardan biri de dizinin hangi kanalda yayınlanacağının belli olmamasıydı. Hangi kanalda yayınlanacağını bilmediğimiz Zemheri dizisiyle ilgili bir başka belirsizlik ise son buldu ve dizinin başrollerinde yer alacak oyuncular belli oldu.

Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz başrolde yer alacak

Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterine can veren Ayça Ayşin Turan, Zemheri dizisinin başrollerinden biri oldu. Bir diğer başrol için ise Çukur dizisinde Emrah karakterini canlandıran Alperen Duymaz seçildi. 

Ayça Ayşin Turan kimdir?

25 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan'ın doğum yeri Sinop'tur. Şimdilerde İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde eğitimini sürdürmektedir. 2011 yılında FOX TV'den ekrana gelen Dinle Sevgili dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan, böylece profesyonel olarak oyunculuğa başlamış oldu. Son olarak Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde rol aldı. Yeni sezonda Ay Yapım imzası taşıyan Zemheri dizisinde rol alacaktır.

2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)
2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)
2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)
2015 – Sevimli ve Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)
2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Alperen Duymaz'ın rol aldığı ilk dizi 2015 yılında Star TV'den ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Bodrum Masalı, Çukur ve Çarpışma dizilerinde canlandırdığı karakterler en çok bilinen rolleridir. Yeni sezonda Ay Yapım imzası taşıyan Zemheri dizisinde rol alacaktır.

2018 – Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi)
2017 – 2018 – Çukur (Emrah) (TV Dizisi)
2017 – Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi)
2016 – Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi)
2015 – Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi)
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi)

25-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar