Kanal D Yayın Akışı / 9 Mart 2019 Cumartesi

Kanal D Yayın Akışı / 9 Mart 2019 Cumartesi
Kanal D 9 Mart Cumartesi günü yayın akışında neler var? Kanal D'nin Cumartesi günlerinin zirveye oturan dizisi İkizler Memo - Can Yayınlanacak mı? Kanal D 9 Mart Yayın Akışı.

Bu sezon yayına giren dizilerinden umduğunu bulamayan ve hayal kırıklığına uğrayan Kanal D’nin İkizler Memo Can dizisiyle yüzü gülmeye devam ediyor. Dizi yayınlandığı Cumartesi gününün zirvesini kimseye kaptırmıyor. Star Tv'nin Erkenci Kuş Dizisiyle kıran kırana bir yarışa giren İkizler Memo - Can bakalım bu hafta ne yapacak?  9 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışında neler var? İşte 9 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışı.

9 Mart Cumartesi Kanal D Yayın Akışı

07:00 İKİZLER MEMO – CAN TEKRAR

09:30 SET EXTRA

09:45 MAGAZİN CUMARTESİ YENİ BÖLÜM

13:00 ARDA'NIN MUTFAĞI YENİ BÖLÜM

14:00 YÜZLEŞME TEKRAR

16:15 ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 TEKRAR

18:45 KANAL D HABER HAFTA SONU 

19:45 İKİZLER MEMO - CAN YENİ BÖLÜM

00:15 YÜZLEŞME TEKRAR

02:30 AUTOMATA YABANCI SİNEMA

04:15 MÜZİK ARASI

05:30 YABANCI DAMAT TEKRAR

İkizler Memo – Can

Kanal D’nin bu sezon Cumartesi günlerine damgasını vuran yeni dizisi İkizler Memo – Can’da serüven hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden ayrı kalan ve başka başka yerler ve şartlarda büyüyen ikizlerin birbirini ve ailelerini tanıma hikayelerinin anlatıldığı dizi de her hafta yeni bir heyecan yaşanıyor. Erler Film tarafından yapılan İkizler Memo – Can’ın yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini Erol Özlevi ve senaristliğini ise Ahmet Yurdakul üstleniyor. Nehir Erdoğan Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Tuğba Çınar, Reyhan Sadıkoğlu, Burak Hakkı, Nihan Okutucu, Mazlum Kiper, Buket Dereoğlu gibi oyuncuların rol aldığı dizinin bu haftaki bölümü yine seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

İkizler Memo – Can’da Bu Hafta Neler Olacak?

Kerem, Melek’ten aldığı kitapların arasında gönderilmemiş bir aşk mektubu bulur. Kerem’le beraber mektubun sahibini ararlar. İkizler de onları takip eder. Onur da ikizlerle iş birliği içindedir. Ancak çocuklar yakalanır ve yanlış anladıkları ortaya çıkar.Mahmut’un kahvesinde seçim nedeniyle muhtar adaylarıyla toplantı yapılır ve kavga çıkar. Komiser de izinsiz toplantı yapıldığı gerekçesiyle kahveyi kapatır. Osman ortada yoktur. Herkes onu arar. Osman'ın böbrek mafyasının elinde olduğu anlaşılır. Kerem, Melek’e Osman’ın bulunmasında yardım eder. Çocukların biyolojik annesi Dilek geri döner. Çocuklarını çok özleyen Dilek onları bulmak ister.

09-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar