Fox TV yayın akışı / 10 Mart Pazar 2019

Fox TV yayın akışı / 10 Mart Pazar 2019
Fox Tv 10 Mart Pazar yayın akışı burada. Fox tv canli izleyicileri bu akşam saat 20:00'da beğenilerek izlenen Savaşçı dizisini izleyebilirler.

Fox tv izleyicileri için Pazar günleri daha özeldir. Peki 10 Mart Pazar Fox Tv Yayın Akışında neler var? Bilhassa gençlerin sabırsızlıkla bekledikleri aksiyon dizisi Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı? Canli tv izleyicileri için10 Mart 2019 Fox Tv yayın akışını ve Savaşçı dizisinin analizini yaptık.

Fox Tv Yayın Akışı

Fox Tv izleyicilerin beğenisini alarak reytinglerde her zaman zirvede yer alabilen bir kanal. 10 Mart Pazar günü hafta sonu olması dolayısıyla gündüz kuşağında sevilen dizilerin tekrarları var. Pazar gününü evde geçireceğim diyenler için Kadın ve Yasak Elma gibi reytingi bol diziler iyi bir alternatif. Ayrıca 9 Mart Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanan yeni dizi Bir Aile Hikayesi’nin de tekrarı izlenebilir. Bununla birlikte Türkiye’nin en çok izlenen haber programlarından olan Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu ile gündemi yakalayabileceksiniz. Peki, Savaşçı bu hafta var mı? Evet, Fox Tv izleyicileri sevdikleri dizileri Savaşçı’yı bu akşam izleyebilecekler.

Fox TV yayın akışı / 10 Mart Pazar 2019

08:30  İlker Karagöz İle Çalar Saat

11:15 Refika İle Öze Dönüş

12:15 Kadın, Yerli Dizi (Tekrar)

13:15 Merve Yıldırım ve Benden Söylemesi

15:30 Yasak Elma, Yerli Dizi (Tekrar)

16:45 Bir Aile Hikayesi, Yerli Dizi (Tekrar)

19:00 Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu

20:00 Savaşçı, Yerli Dizi

Savaşçı izleyicileri bu akşam hiçbir yere randevu vermeyin!

Hayli Aslan’ın yapımcılığını yaptığı Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın’ın yönettiği Savaşçı hikaye olarak etkileyici bir ivme kazandı. Savaşçı son bölümde inanılmaz iddialarla suçlanan Kağan ve Haydar savcılığa ifade vermeye giderken kaçırılmış ve bunun aslında bir kurtarma hamlesi olduğu anlaşılmıştı.

Savaşçı yeni bölümde neler olacak diye merak ediyorsanız, işte ayrıntılar…

66. Bölüm fragmanına göre Velid Murat ve Abisi, Kılıç Timi’nin karşısına çıkıyor. Silahların da karşılık çekildiği bu karşılaşma pek hayra alamet görülmüyor. Kopuz, Levinson’a tabir yerindeyse meydan okuyor. Amerikalı Albay Levinson bu meydan okuma sonrası harekete geçiyor.  Melik de devreye girip Elsa’yla görüşüyor. Kendi silahlarını başka ellerin değil kendilerin bizzat sahaya inip kullanması gerektiğini anlatıyor. Bunun sonucu Elsa ve Kopuz yüz yüze geliyorlar.

Kopuz ayrıca kardeşinin hayatına mal olacak bir tehditle karşı karşıya kalıyor. Lazar’a karşılık oluyor bu tehdit. Albay Kopuz öyle bir karar veriyor ki Amerikalı Yalbay’ı hatta Murat Kopuz’u  bile şaşkına çeviriyor. Ancak Melik ve Elsa’yla plan yapan Yalbay Levinson Albay Kopuz’un yönetimindeki Kılıç Timi’ni pusuya düşürmek için özel bir plan yapıyor. Pusu oldu olacak derken Albay Kopuz pusuyu seziyor ve akıllıca bir karşı hamleyle Amerikalı’ya gereken dersi veriyor.

Bu heyecanlı bölümü dilerseniz canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

 

10-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar