Kanal D yeni dizisini duyurdu!

Kanal D yeni dizisini duyurdu!
Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği İyi Aile Dizisi, sit-com formatlı aile komedisi olarak pek yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak

Yeni Hayat, Arka Sokaklar, Hekimoğlu gibi göz dolduran dizilerin adresi Kanal D merakla beklenen eni dizisini duyurdu. Bu sezonun yükselen trendi aile komedilerinden biri daha yeni adresini buldu. Çok yakında başlayacak olan İyi Aile Babası dizisi ekrana çıkmak için gün sayıyor. Cast çalışmaları tamamlanan dizinin okuma provalarını yapan oyuncular, duygularını nasıl ifade ettiler? Başrol oyuncusu Çağlar Çorumlu kimdir? Şimdi detaylar

Kanal D yeni dizisini duyurdu!

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği İyi Aile Dizisi, sit-com formatlı aile komedisi olarak pek yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Cast çalışmaları tamamlanan dizinin ilk okuma provası Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki özel salonda gerçekleştirildi. Tüm oyuncuların ve reji ekibinin katılımıyla gerçekleşen provada kahkahalar havada uçuşurken görüşlerine başvurduğumuz oyuncular duygularını paylaştılar.

Komik ve eğlenceli bir iş!

Gülmekten prova yapamayan İyi Aile Babası oyuncuları senaryoyu okurlarken çok eğlendiklerini dile getirdiler. Başrol oyuncusu Çağlar Çorumlu, pandemi yüzünden yaşadığımız şu zor günlerde, Türk televizyon izleyicisinin karşısına komik ve eğlenceli bir işle çıkacakları için acayip keyifli olduklarını söyleyerek ekip adına çok mutlu olduklarını belirtti.

İyi Aile Babası kadrosu kimlerden oluşuyor?

Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu İyi Aile Babası’nı usta senarist Tayfun Güneye yazıyor. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini paylaştığı İyi Aile Babası dizisinde  Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar gibi usta oyuncular görev yapıyor. Süreç Filmin koordine ettiği dizide ayrıca Bahar Şahin, Ecrinsu Çoban, Berat Efe, Berke Üsdiken, Bahar Suer, Beste Bereket, Rukan Kandemir gibi genç yetenekler de rol alıyor.

Çağlar Çorumlu Kimdir?

1977 Amasya Merzifon doğumlu ünlü komedyen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da tiyatro eğitimi alan Çorumlu, 7 Numara dizisiyle oyunculuk sektörüne adım attı. Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür isimli komedi programıyla tanınan 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS’ u kurdu. Ezo Gelin, Avrupa Yakası, Osmanlı Cumhuriyeti, Haneler, Geniş Aile, İbret-i Alem, Jet Sosyete dizileriyle ününü pekiştiren Çağlar Çorumlu ödüllü oyuncularımızdandır.

Ödülleri:

2012 – 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri – Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu – Şark Dişçisi adlı oyundaki Taparnigos rolü ile.

14-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar