Alişan ve Buse Varol Bebeklerinin İsmini Açıkladı!

Alişan ve Buse Varol Bebeklerinin İsmini Açıkladı!
Ünlüler dünyasının sevilen isimleri Alişan ile eşi Buse Varol’un dünyaya gelecek ikinci çocuklarının adı belli oldu. Çift doğacak bebeğin adını canlı yayında açıkladı!

Ünlüler dünyasında son zamanlarda bebek bekleyenler, bebeği olanlar, bebekleriyle yaşayanların sayısı çoğaldı. Mutlu evlilikler arttıkça ünlüler dünyası da kavga ve şiddetle değil de daha çok bu tür haberlerle gündeme gelir oldu. Mutlu bir birliktelikleri olan ve bir de bebekleri bulunan şarkıcı ve sunucu Alişan ile eşi Buse Varol’un dünyaya gelecek ikinci bebekleri de bir süredir magazin basını ve sosyal medyayı meşgul eden konulardan biriydi. İkili dünyaya gelecek ikinci bebeklerini duyurduktan sonra an be an bebeğin gelişimi takip edilir oldu. Önceleri kız mı erkek mi derken şimdilerde de adı ne olacak soruları sık sık sorulur oldu. Alişan ve Buse Varol çiftinin dünyaya gelecek ikinci bebeklerinin kız olacağı öğrenildikten sonra bu sefer de adı ne olacak soruları sorulmaya başlandı. Sonunda ikili dünyaya gelecek bebeklerinin adını canlı yayında tüm ülkeye ilan ettiler. İşte Alişan ve Buse Varol Çiftinin ikinci bebeğinin adı!

Canlı Yayında Açıkladılar!

Şarkıcı ve eşi Buse Varol 2018 yılında görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. İkili ilk bebeklerini evliliklerinin ilk yılında kucaklarına almışlardı. İlk bebeklerinin adını Burak koyan çiftin ikinci bir bebeği olacağı öğrenilince bu sefer kız mı erkek mi olacak merakı gündemdeki yerini almış ve bu da bir süre sonra bebeğin cinsiyetinin kız olduğunun öğrenilmesiyle sona ermişti. Tabi bunun ardından da hemen bir başka merak gündemdeki yerini aldı. Alişan ev Buse Varol’un ikinci bebeklerinin adı ne olacak? Bu sorunun cevabı da sonunda öğrenildi. Alişan ve eşi Buse Varol dünyaya gelecek bebeklerinin adını Alişan ve Demet Akalın’ın sunduğu Sabah Sabah programında tüm Türkiye’ye ilan ettiler. İkili dünyaya gelecek bebeğin adını Eliz koymaya karar verdiler.

Eliz Bebek Ne Zaman Dünyaya Geliyor?

Alişan ve Buse Varol’un ikinci bebekleri olacak olan ve cinsiyetinin kız olduğu öğrenilen ikinci bebeklerinin adı da Eliz olarak belirlendi. Şarkıcı Alişan özellikle kız çocuğu istediğini dile getirmiş ve dua ettiğini belirterek Allah dualarımı kabul etti” demişti. Adının Eliz olarak belirlendiği bebeğin ise şubat ayında dünyaya geleceği öğrenildi. Ne diyelim Allah sağlıklı ve mesut etsin.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar