Kanal D’den Yeni Bir Uyarlama Dizi

Kanal D’den Yeni Bir Uyarlama Dizi
Kanal D’den yaz sezonu için yeni bir uyarlama dizisi geliyor. Bir doktorun hayatını ve verdiği mücadeleyi anlatacak dizinin çekimleri yakında başlıyor.

Televizyon kanalları yaz sezonu için çalışmalarını hızlandırdı. Bu konuda özellikle dikkat çeken Atv ve TRT1’in ardından Kanal D de projelerini duyurmaya başladı. Daha önce Dönence adlı yaz sezonu dizisinin duyuran kanaldan yeni bir yazlık dizi daha geldi. Şimdilik hakkında fazla bir detay bulunmayan ancak yabancı bir dizi olan Royal Pains’ten uyarlanacağı öğrenilen dizinin yapım şirkei ise daha önce kanala başarılı yapımlar hazırlayan Mednova.  Şu sıralar cast çalışmaları ve senaryonun son halinin verilmesi için yapılan çalışmaların yoğun oldu dizinin yönetmen koltuğunda ise Başak Soysal yer alıyor. Çekimlerinin cast çalışmasının tamamlanmasıyla başlayacağı öğrenilen dizi bir doktorun hikayesini anlatılıyor. Dizinin en geç haziran ayı sonunda seyirciyle buluşması bekleniyor.

Cast çalışması başladı

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan ve Mednova tarafından hazırlanan yeni yaz dizisi için çalışmalar başladı. Kanalın yaz ekranını emanet edeceği ve yabancı bir dizi olan Royal Pains’ten uyarlanacak olan dizinin senaryosunu kaleme alan yazar henüz bilinmezken dizinin yönetmen koltuğunda Başak Soysal yer alıyor. Şu sıralar Mednova tarafından masa başı çalışmalarına yoğunlaşılan dizinin castı için belirlenen alternatifli oyuncularla görüşmeler sürüyor. Çok yakında cast çalışmasının tamamlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosu için henüz belirlenmiş bir isim yok.

Royal Pains konusu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni yaz dizisinin temelini oluşturacak olan yabancı dizi Royal Pains bir doktorun hayatını ve verdiği mücadeleyi ele alıyor. Kanal D için uyarlanacak Royal pains dizisinde çok başarılı bir doktor olan Doktor Hank Lawson’un hikayesi ele alınıyor. Doktor Hank Lawson çalıştığı hastanede başına gelen talihsiz bir olay sonrası işinden olur. Hastaneye aynı anda gelen bir sokak çocuğu ile bir milyarder arasında tercih yapmak zorunda kalan Doktor Hank Lawson önceliği durumu milyarder hastadan daha kötü durumda olan sokak çocuğuna verir. Ancak ne yazık ki milyarder hasta hayatını kaybeder ve bu durum Doktor Hank Lawson’un hayatında bir dönüm noktası olur. Hastaneden kovulan doktora kimse iş vermez bu sırada sevgilisi tarafından da terk edilir. Royal Pains uyarlaması yazlık dizi çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak.

03-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar