Kanal D'nin Devam Edecek Dizileri Belli Oldu

Kanal D'nin Devam Edecek Dizileri Belli Oldu
Televizyon kanalları haziran ayının yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir çalışmaya başladı. Kanal D ekranlarında hangi dizilerin final yapacağı belli oldu.

2022 – 2023 yayın sezonunu Haziran ayı ile birlikte televizyon kanallarında sona erecek. Pek çok yeni dizinin yayın hayatına başladığı sezonda dizilerin bazıları final yaparken bazıları da sezon arası verecek. Kanallar yaz sezonu ve ardından yeni başlayacak eylül yayın dönemi için hazırlıklarına şimdiden başladı. Hummalı bir çalışmanın yürütülmeye başlandığı kanallarda öncelikle reyting ve hikaye durumuna göre yayında olan dizilerin devam edip etmeyeceğine karar verilecek. Kanal D yönetimi de şimdiden yeni yayın döneminin hazırlıklarına başladı ve yeni yayın döneminde final yapacak ya da yayına devam edecek dizileri belirlemeye başladı. Kanal ekranlarında yayınlanan pek çok dizi için alınan kararlar yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte kanal yönetimi tarafından alınan bazı kararların sektöre yansımaları ve iddialar.

Hangi Diziler Devam Edecek?

Yeni yayın dönemi için hazırlıklara başlayan Kanal D yönetimi halen yayınlanan diziler içinde hangilerinin devam edeceğine ya da biteceğine karar verdi. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan reytingi yüksek dizi Yargı’nın final yapacağı iddialarına karşın dizinin 3. Sezonunda da devam edeceği öğrenildi. Kanalın Salı akşamları yayınlanan ve yine ikinci sezonunda olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan başarılı dizi Üç Kız Kardeş için de benzer bir kararın alındığı öğrenildi. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi Ayvalık’ta çekiliyor. Kanal ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin ise final yapacağı öğrenildi.

Arka Sokaklar Geri Dönüyor

Bu arada eylül yayın döneminde 17. Sezonuna başlayan ve ancak yaşanan sorunlar sebebiyle 6 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan efsane yapım Arka Sokaklar’ın Erler Film ile Kanal D arasında yapılan anlaşmaya göre yapım hakları Kanal D İç Yapımlara geçti. Bu durumda sevilen ve efsane haline gelen Arka Sokaklar’ın yeniden yayınlanmaya başlanacağı öğrenildi. Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlanacak dizinin yeni yayın döneminde seyirciyle yeniden buluşacağı haberleri dizinin sevenlerini mutlu etti. Ayrıca bunların dışında Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde Pastel Film tarafından dram türünde yeni bir dizi daha hazırlanacak. Dilek Taşı adını taşıyan dönem dizisinin hazırlıkları başladı. Kanalın diğer dizileri Veda Mektubu ve Kraliçe için ise kararın reyting durumuna göre alınacağı öğrenildi.

12-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar