Arka Sokaklar Ekranlara Geri Dönüyor

Arka Sokaklar Ekranlara Geri Dönüyor
Tam 17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan efsane dizi Arka Sokaklar Kanal D İç Yapımlar bünyesine geçti.

17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının sevilen fenomen dizisi Arka Sokaklar bu sezon başında dizinin ana karakteri Şevket Çoruh’tan yoksun başladı. Dizinin reytinglerinde de düşüşler başlayınca final yapacak söylentileri yazılmaya başlanmıştı. Tüm bunların üstüne Erler Film tarafından yapılan dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı da gelince efsane dizi Arka Sokaklar sorunlu bir şekilde ekranlara veda etti. Seyircinin oldukça üzüldüğü bu karar sonrasında Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Arka Sokaklar için yeniden başlayacak haberleri yazılmaya başlandı. Ancak Erler Film ve oyuncular arasında sorunlar çıktı ve dizi bir daha başlamamak üzere seyirciye veda etti. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin yayıncı kanalı Kanal D harekete geçti ve 17 sezondur ekranlarında yayınlanan dizinin haklarını Erler Film’den almak için görüşmelere başladı. Sonunda bu görüşmelerden olumlu bir sonuç çıktı ve efsane dizinin yayın ve yapım hakları Kanal D bünyesine geçti.

Kanal D İç Yapımlar Çalışmalara Başladı

Erler Film tarafından hazırlanan ve 17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan arka Sokaklar’ın istenmeyen bir şekilde final yapması üzerine Kanal D ile Erler Film dizinin yayın ve yapım hakları için görüşmelere başladı ve dizinin Erler Film bünyesinde olan tüm hakları Kanal D İç Yapımlara geçti. Seyircinin oldukça sevindiği bu gelişme sonrasında Kanal D İç Yapımlar ekibi dizinin yeniden ekrana gelmesi ve yeni bölümlerinin çekilmesi için çalışmalara başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar için heyecanlı bir bekleyiş başlarken Kanal D İç Yapımlar dizinin castıyla görüşmelere de başladı.

Eylül Ayında Yeniden Başlayacak

17 Sezon boyunca Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan fenomen dizi Arka Sokaklar final yapmasının ardından yapım şirketi değiştirdi ve yeniden ekranlara gelmek için hazırlıklara başladı. Erler Film’den Kanal D İç Yapımlar bünyesine geçen başarılı dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi için çalışmalar başlarken dizinin eylül yayın döneminde yine Kanal D ekranlarında Cuma akşamları ekrana geleceği öğrenildi. Dizinin birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla görüşmelerin başladığı öğrenilirken dizinin ana oyuncularından, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın dizinin kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Tüm bu gelişmeler Arka Sokaklar seyircisini oldukça sevindirdi.

12-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar