Kanal D'nin son bombası: Ayazın Sonu Güneş

Kanal D'nin son bombası: Ayazın Sonu Güneş
Kanal D ekranlarından yeni bir bomba daha geldi. Kanal D'den yeni sezona çok az bir süre kala yeni bir dizi haberi geldi..

Kanal D uzun süredir ekranlara getirmeyi planladığı dizi için son kararı verdi. Merakla beklenilen dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. İşte o dizi hakkında tüm detaylar...

Kanal D ekranları bu sezon hızını kesmeden çalışmalara devam ediyor. Birçok yeni dizi ve programa imza atan kanalın bu seferde ekranlara getireceği yeni günlük dizi izleyiciyi heyecanlandırdı. Alışıla gelmişin çok üzerinde olan bu günlük dizi kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Günlük dizi olmasına rağmen kadrosunda birbirinden genç ve başarılı isimlere yer veriyor. Dizi geçtiğimiz günlerde ‘Ayazın Sonu Bahar’ isimi ile tanıtılmıştı. Hazırlıkları hızla devam eden dizinin son dakika kararı ile adı ‘Ayazın Sonu Bahar’dan ‘Ayazın Sonu Güneş’e çevrildi. Peki heyecanla beklenen bu günlük dizi Ayazın Sonu Güneş ne zaman başlayacak?

Yeni Dizi: Ayazın Sonu Güneş

Bu yaz sezonunda izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Kanal D,  'Yalan' adlı dizi ve 'Turnike' yarışmasının ardından yakında başlayacak yeni bir diziyle de dikkat çekiyor. Mednova yapımı olan bu yeni dizi 'Ayazın Sonu Güneş', günlük dizi olarak izleyicinin karşısına çıkacak. 'Ayazın Sonu Güneş' dizisinin başrollerinde Birand Tunca, Hira Koyuncuoğlu, Sema Öztürk, Gökçe Yanardağ, Suat Sungur, Mert Yavuzcan, Necat Bayar ve Mutlunur Lafçı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

İki genç yeteneğin başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak yer alıyor. Medyapım ve Bloom Medya ortak yapımı olan dizide Birand Tunca “Ayaz” karakterine Hira Koyuncuoğlu ise “Güneş” karakterine hayat verecek. Dizide rol alan diğer oyunculardan Sema Öztürk (Aynur), Gökçe Yanardağ (Gülden), Suat Sungur (Erdal) ve Mert Yavuzcan (Ufuk), Necat Bayar (Ziya), Mutlunur Lafçı (Biricik) karakterlerini canlandıracak. 

Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu

Günlük dizi olarak ekranlara gelecek olan Ayazın Sonu Güneş, şu an için 100 bölüm olarak planlandı. Dizi Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu'nun canlandırdığı Ayaz ve Güneş arasında yaşanan tutuklu aşkı konu alacak. Ayaz ünlü bir inşaat firmasının veliahdıdır. Güneş ise tüm eğitimini tamamlayan bir genç kıztır. Üniversitesinin bitmesinin ardından Londra'da birkaç yere başvuru yaptıktan sonra cevap gelene kadar ünlü bir kahve zinciri dükkanında çalışmaya karar verir ve burada yolu Ayaz ile kesişir. Ve dizinin konusu bundan sonra başlar. İkili arasında gelişen duygular izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Ayazın Sonu Güneş dizisinin yayın tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmasa da, çok kısa bir süre sonra Kanal D ekranlarında olacağı belirtiliyor.

11-07-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar