Kanal D’nin Yeni Dizisi Dönence Nerede Çekiliyor?

Kanal D’nin Yeni Dizisi Dönence Nerede Çekiliyor?
Yaz sezonu dizileri arasında iddialı bir yerde bulunan ve seyirci tarafından sevilen Dönence dizisi seyirciye tam bir görsel şölen sunuyor.

Bu sezon yaz döneminde başlayan diziler arasında konusu ile bir adım öne çıkan ve sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendirilebilecek yapımlardan olan Dönence seyirci tarafından sevilen yapımlar arasında yer almayı başardı. Exceptionel adlı İsrail dizisinden uyarlanan ve Kanal D iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan Dönence Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı dizi konusu ve oyuncuları kadar çekim mekanlarıyla da dikkatleri çekti ve ilgi topladı. Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun yer aldığı ve senaryosunu Nuray Uslu’nun kaleme aldığı dizi İstanbul dışında çekilen yapımlar arasında yer alıyor. İzmir ve çevresinde çekilen dizi mekanlarıyla oldukça beğeni topladı. Başrolünde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizide Asperger sendromu hastalığı olan bir genç kızın çevresinde yaşananlar konu alınıyor.

Dönence İzmir’e Set Kurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yine Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından İsrail menşeli bir dizi olan Exceptionel’den uyarlanan Dönence yaz sezonunun sevilen dizileri arasında yer almayı başardı. Aldığı reytinglerle dikkatleri çeken dizinin çekimleri İzmir ve çevresinde gerçekleştiriliyor. Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun yer aldığı dizi İzmir, Foça ve çevresinde tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle ünlü olan yerlerde çekim yapıyor. Dizi özellikle taş evleri mekan olarak kullanırken bu mekanlar diziye ayrı bir atmosfer katıyor. Aynı zamanda güney illerinin sembolü haline gelen çiçekler ve renkli ev ve bahçeleri de mekan olarak kullanan dizi seyirciye tam anlamıyla tablo gibi bir görsel şölen sunuyor.

Dönence Oyuncuları Kimler?

Gülce adlı Asperger sendromu olan bir genç kız ve ablasının hikayesini anlatan Dönence güçlü ve yetenekli oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Nuray Uslu tarafından kaleme alınan dizi dram ve gençlik türünde ele alınıyor. Yaz sezonunun sevilen dizilerinden olan Dönence’nin kadrosunda

-          Sümeyye Aydoğan

-          Caner Topçu

-          Didem İnselel

-          Emre Kınay

-          Ülkü Hilal Çiftçi

-          Ogün Kaptanoğlu

-          Can Kızıltuğ

-          Alara Bozbey

-          Doğa Karakaş

-          Atakan Hoşgören

-          Nazlı Çetin

-          Şebnem Doğruer

-          Mesut Yılmaz ve

-          Edanur Gülbudak gibi oyuncular yer alıyor.

23-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar