Kanal D’nin yeni programı Operasyon 41’in yayın tarihi belli oldu!

Kanal D’nin yeni programı Operasyon 41’in yayın tarihi belli oldu!
yarışma programlarına ağırlık veren Kanal D’de macera dolu yeni bir program başlıyor. Tanıtımı ekranlarda dönen Kanal D’nin yeni programı Operasyon 41’in yayın tarihi belli oldu

Bu sezon yarışma programlarına ağırlık veren Kanal D’de macera dolu yeni bir program başlıyor. Tanıtımı ekranlarda dönen Kanal D’nin yeni programı Operasyon 41’in yayın tarihi belli oldu. Seyirci büyük bir merak ve heyecanla programın ne zaman başlayacağını ve içeriğini merak ediyor. Operasyon 41 isimli programın detayları ve yarışmacıları haberimizde.

Kanal D’nin yeni programı Operasyon 41’in yayın tarihi belli oldu!

Sportif başarıyla göz kamaştıran Hasan Yalnızoğlu’nun sunacağı yarışma programı Operasyon 4’in yayın tarihi kesinleşti. Kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10’ar kişilik iki timin büyük ödül için kıyasıya mücadele edeceği program 4 Temmuz Pazar günü başlıyor.

Yarışmanın formatı belli oldu

10’ar kişilik iki takımdan oluşan yarışmada timler zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmek için mücadele eden yarışmacılar, 'Seçilmiş Savaşcılar Timi'ne girmek için kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak. Pazar günleri yayımlanacak haftanın finali için yarışan Yokk Ediciler ve Kötüler, izleyicileri farklı aksiyon ve macerayla ekrana kilitleyecek. Ayrıca takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda iki ayrı timle gruplar halinde savaşacak.

Yarışmacılar kimlerden oluşuyor?

Yarışmaya başvuran kişiler arasından seçilen yarışmacılar arasında tanıdık isimler var. 17 Türkiye birinciliği bulunan yüzücü Merve Taneli, 2014 Best Model of Turkey ve Best Model of World birincisi Caner Tanrıverdi, MMA şampiyonlukları bulunan Kübra Gölcü ve alanında önemli başarılara imza atmış birçok ünlü sporcu Operasyon 41’de mücadele edecek.

Seçilmiş Savaşçılar Timi başlıyor

Hasan Yalnızoğlu’nun organize edeceği Operasyon 41 yarışmasında ödüllü kişiler, zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda sınanacak. Hasan Yalnızoğlu yarışmacılara her bölümde görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla beraber gizli ve tehlikeli görevler de verecek. Yarışmacılar, “Seçilmiş Savaşçılar Timi”ne girmek için kıyasıya mücadele ederken yarışma sonunda şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak. Hem formatı hem de yarışmacılarıyla oldukça iddialı görünen Operasyon 41 yarışma programıyla ilgili sıcak gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

28-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar