Kanal D'nin yeni programı Yüzleşme ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin yeni programı Yüzleşme ne zaman başlıyor?
Yaptığı programlarla dikkat çeken Doç. Dr. Oytun Erbaş yepyeni ve orijinal bir sağlık programıyla ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yüzleşme ne zaman başlıyor?

Yayınladığı dizi ve programlarla dikkat çeken Kanal D'nin yeni programı Yüzleşme’nin tanıtımı ekranlarda dönmeye başladı. İzleyici merak ediyor, Kanal D’de yeni başlayacak olan Yüzleşme ne zaman başlıyor? Yedi kişinin hayat mücadelesini ekrana getiren ilginç program hakkında bilmedikleriniz haberimizde. Şimdi detaylar

Kanal D'nin yeni programı Yüzleşme ne zaman başlıyor?

Pandemiden dolayı insanların eve hapsolduğu bugünlerde Kanal D ekranlarında ilginç bir program daha başlıyor. Yaptığı yayınlarla son günlerin ilginç yüzlerinden biri olan Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın sunduğu Yüzleşme yayına başlıyor. Birbirine yabancı 7 farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarını ekrana taşıyan 'Yüzleşme' programı tanıtılmaya başlandı. Birbirini tanımayan yedi kişinin sağlık sorunlarını işleyen 'Yüzleşme', 8 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Sağlık sorunlarıyla Yüzleşilecek

Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın sunumuyla Kanal D’de yayınlanacak Yüzleşme programında uzman doktorlar, “Yüzleşme” evinde yaşayan 7 kişiye yardımcı olacak. Birbirine yabancı 7 insanın sağlık sorunları ve gerçek yaşam hikayeleri ekrana gelecek. Aynı evde yaşayan katılımcılar sağlık sorunlarını dile getirirken uzman doktorlar da ev sakinlerine hem psikolojik hem de tıbbi açıdan destek olacak. Yüzleşme evinde yaşayacak 7 farklı kişinin 7 gün 24 saat izleneceği 'Yüzleşme', 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de serüvenine başlıyor. Keyifli seyirler.

Doç. Dr. Oytun Erbaş Kimdir?

1978 İzmir doğumlu Oytun Erbaş, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Bölümünü dereceyle bitirerek dikkat çeken Erbaş, başarılı öğrencilik hayatını TUS’ta da göstermeyi başardı. Katıldığı TUS'ta tam 7 kez ilk ona girmeyi başardı. İlaç AR-GE çalışmalarıyla tanınan Doç. Dr. Oytun Erbaş halen sinirbilim, biyolojik psikoloji, fizyoloji ve fizyopatoloji dersleri vermektedir. Ayrıca Gebze-Kocaeli & Tübitak Teknoloji Geliştirme bölgesindeki “Deneysel Tıp” İlaç ARGE Laboratuvarlarının kurucusudur. Yaptığı deneysel çalışmalarla hem ülkemizde hem de yurtdışında birbirinden değerli ödüller aldı. Katıldığı televizyon programları ve Youtube kanalıyla tanınan Doç. DR. Oytun Erbaş, hastalıklara getirdiği alternatif çözümlemelerle dikkat çekiyor. Canlitv platformu olarak Doç. Dr. Oytun Erbaş’a yapacağı Yüzleşme programı için başarılar diliyoruz.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar