Sefirin Kızı’na Bomba Transfer!

Sefirin Kızı’na Bomba Transfer!
Star Tv ekranlarında ikinci sezonuyla seyirciyle buluşan ve sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin başında gelen sefirin Kızı’na bomba bir oyuncu transfer edildi.

Pazartesi akşamlarının en çok sevilen ancak reytingleri çok iyi olmayan dizisi Sefirin Kızı son zamanlarda dizide rol alan oyuncuların ayrılıkları ve yeni oyuncuların diziye dahil olmasıyla oldukça hareketli günler geçiriyor. Ünlü ve güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebiyle ayrıldığı diziden geçen bölümde sevilen oyuncu Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ayrılmıştı. Özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılması dizi izleyicilerini derinden üzmüş ve izleyiciler Kaygılaroğlu’nun yeniden diziye dönmesi için kampanya bile başlatmışlardı. Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun dizden hikaye gereği ayrılması üzerine yapım şirketi bu boşluğu doldurmak için yeni bir oyuncuyla anlaştı. Önümüzdeki bölümlerden itibaren diziye başarılı oyuncu Ferit Aktuğ’un Bora karakteriyle dahil olacağı öğrenildi.

Sefirin Kızı’na Yeni Oyuncu!

Son günlerde oyuncu gel git trafiğinin en çok yaşandığı dizilerden biri olan Star Tv’nin pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi Sefirin Kızı’nda yeni bir oyuncunun rol alacağı öğrenildi. Son olarak dizinin iki ana ismi Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı’na veda etmesiyle boşalan ana oyuncu kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. İlk olarak Neslihan atagül’ün yerine güzel ve başarılı oyuncu Tuba Büyüksütün diziye dahil olurken geçen bölümlerde diziye veda eden Uraz Kaygılaroğlu’nun yerine ise başarılı oyuncu Ferit Aktuğ getirildi. Genç ve başarılı oyuncu Ferit Aktuğ’un dizide Bora karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Ferit Aktuğ Kimdir?

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler ile seyirci karşısına çıkan genç ve başarılı oyuncu Feprit Aktuğ bugünlerde Sefirin Kızı’nda rol almaya hazırlanıyor. Genç ve başarılı oyuncu Ferit Aktuğ 17 Kasım 1978 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini de tamamlayan Ferit Aktuğ oyuncu olmaya karar vererek bu alanda eğitimler almaya başladı ve ardından ilk olarak Koçum Benim ile seyirci karşısına çıktı. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan başarı oyuncu son olarak Ufak Tefek Cinayetler’de rol aldı. Ferit Aktuğ’un rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlar;

-          Ufak Tefek Cinayetler

-          Kördüğüm

-          Aramızda Kalsın

-          En Uzun Yüzyıl

-          Kavak Yelleri

-          29 – 30

-          Haziran Gecesi

-          Kampüsistan

-          Koçum Benim

-          Bize Müsaade

-          Eltilerin Savaşı

-          Firardayız

-          Düğün Dernek 2: Sünnet

-          Kadın İşi Banka Soygunu

-          Mustafa Hakkında Her Şey

04-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar