Kapanmadan Kazan Gün Değiştirdi!

Kapanmadan Kazan Gün Değiştirdi!
Star Tv'nin yaz ekranında yayınlanan ve üç bölüm önce başlayan Kapanmadan Kazan adlı yarışmada şok gelişme! Yarışmanın günü Star Tv tarafından değiştirildi? Detaylar haberimizde!

Star Tv tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen Kapanmadan Kazan adlı yarışma 5 Haziran 2019 Çarşamba günü yayınlanan 1. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Yarışma geçtiğimiz 19 Haziran Çarşamba günü yayınlanan 3. Bölümüyle yayınlandı. Seyircinin Acun Medya yapımlarından yakından tanıdığı başarılı Sunucu Alp Kırşan ve yardımcısı Açelya Kartal tarafından sunulan yarışma yayınlandığı süre içerisinde ne yazık ki kanalın beklentisini yerine getiremedi ve reytinglerde istikrarlı bir grafik sergileyemedi. Star Tv’de Çarşamba günleri ekrana gelen Kapanmadan Kazan adlı yarışma için, yayınlanan son bölümünden sonra gün değiştirme kararı alındı.

Kapanmadan Kazan Hangi Gün Yayınlanacak?

Daha önce Atv ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından da beğeniyle seyredilen Kapanmadan Kazan adlı yarışma yıllar sonra bu sefer Star Tv tarafından yayınlanmaya başlandı. Yurtdışı formatlı yarışma yayınlandığı dönem Atv ekranlarında beğeniyle seyredilmişti. Aynı başarıyı Star Tv ekranlarında da gösterip gösteremeyeceği merak konusu olan yarışma 5 Haziran 2019 Çarşamba günü ilk bölümüyle Star Tv’de ekranlara gelmeye başlanmıştı. Ancak ne yazık ki yayınlanan ilk üç bölümün ardından kanal, yarışmanın reytinglerinden memnun olmadı ve yarışmanın yayın gününü değiştirme kararı aldı. Kapanmadan Kazan Star Tv ekranlarında artık Çarşamba günü değil, Cumartesi günü ekrana gelecek.

Kapanmadan Kazan Sonun Başlangıcında mı?

Bunu söylemek için henüz çok erken. En azından yarışma yaz sezonu boyunca Star Tv’de yayınlanacaktır. Ancak bu reytinglerle kanal, yarışmayı Eylül sezonunda yayında tutmayacaktır. Yarışma her ne kadar büyük umutlarla başlamış olsa da ne yazık ki umulanı veremedi. Üstelik yılların tecrübesi, eğlenceli, sempatik, başarılı sunucu Alp Kırşan’a rağmen başladığı 5 Hazirandan itibaren yayınlandığı her bölüm reytinglerde devamlı bir düşüş yaşadı.

Kapanmadan Kazan Reytingler

5 Haziran 2019 Çarşamba günleri yayınlanamaya başlayan ve henüz üç bölüm yayınlanan Kapanmadan Kazan yayın gününü değiştirdi. Yaz sezonu için Star Tv’de başlayan yarışma istenilen başarıyı ilk üç bölümde yakalayamadı ve istikrarlı bir grafik çizemedi. Yarışma artık Cumartesi günleri ekrana gelecek. Yarışmanın ilk üç bölüm aldığı reytingler

5 Haziran 2019 Çarşamba             Reyting: 1.66     SHR: 7.33

12 Haziran Çarşamba                     Reyting: 2.68     SHR:7.52

19 Haziran Çarşamba                     Reyting: 1.93     SHR:5.62

22-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar