Zuhal Topal'la Sofrada bugün kazanan kim oldu? 21 Haziran Cuma puan durumu

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kazanan kim oldu? 21 Haziran Cuma puan durumu
Zuhal Topal'la Sofrada bugün kazanan kim oldu? 21 Haziran Cuma puan durumu ne? Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma Zuhal Topal'la Sofrada programında bu hafta sezon finali heyecanı yaşanmaktaydı. Birbirinden becerikli gelinlerin ve kayınvalidelerin yer aldığı Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün final bölümü yayınlandı. Yayınlanan final bölümünde ise yemekler yendi, puanlar verildi ve kazananın açıklanacağı bölüme geçildi. Peki Zuhal Topal'la Sofrada programında bu hafta hangi gelinimiz birinci oldu. Zuhal Topal'la Sofrada programında sezon finalde kim kazandı? İşte detaylar...

Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında nefesler kesilmeye devam ediyor. Sezon sonunda ekranlara kısa süreliğine veda eden Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün final heyecanı yaşanmaktaydı. 17 - 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada hangi gelin kayınvalidelerden en yüksek puanı aldı?

Yeni sezonda büyük sürprizler ile karşınıza çıkacağının müjdesini veren Zuhal Topal'la Sofrada programında birbirinden marifetli gelinler yer alırken, onların yanı sıra kayınvalideler de puanlarını vermek üzere yemeklerini yemektedirler. Ancak bazı kayınvalideler var ki, gelinlerin sabrını oldukça zorluyorlar. Tüm emeklerine rağmen gelinlerin yaptıkları yemekleri beğenmeyen kayınvalideler sadece kendi gelinlerinin yüksek puan almalarını istiyorlar. Bu hafta ise Zuhal Topal'la Sofrada programında Aycan hanım, Selma Hanım, Nadiye Hanım, Zeynep Hanım ve Burcu Hanım belirledikleri menüleri hazırlayarak kayınvalideleri sofralarında ağırladılar. Peki kayınvalideler gelinlere kaç puan verdi? Zuhal Topal bu hafta gelinlere kaç puan verdi? İşte ayrıntılar...

17 Haziran Pazartesi günü yarışan gelin Burcu Yeloğlu ve kayınvalidesi Şükran Biroğlu, hazırladığı menü ile kayınvalidelerden toplamda 17 puan aldı. Zuhal Topal'dan ise 8 puan alan Burcu hanım toplamda 25 puan almış oldu.

18 Haziran Salı günü yarışan gelin Selma hanım kayınvalidelerden toplamda 16 puan alarak, Zuhal Topal'ın da verdiği 6 puan ile toplamda 22 puana ulaştı.

19 Haziran Çarşamba günü yarışan gelin Zeynep hanım kayınvalidelerden toplamda 17 puan alarak, Zuhal Topal'ın da verdiği 7 puan ile toplamda 24 puana ulaşmış oldu.

20 Haziran Perşembe günü yarışan Nadiye Saygılı hazırladığı menü ile kayınvalidelerden toplamda 14 puan aldı. Zuhal Topal'ın verdiği 8 puan ile toplamda 24 puana ulaştı.

21 Haziran Cuma günü yarışan Aycan hanım kayınvalidelerden toplamda 13 puan aldı. Zuhal Topal'dan aldığı 6 puan ile toplamda 19 puana ulaştı.

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi 25 puan ile Pazartesi günü yarışan Burcu gelin oldu.

21-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler