Kara Yazı Dizisi Konusu nedir? | Kara Yazı 3. bölüm fragmanı

Kara Yazı Dizisi Konusu nedir? | Kara Yazı 3. bölüm fragmanı
Geçtiğimiz haftalarda ekranların karşısında gelmeye başlayan 'Kara Yazı' dizisi izleyicisi ile buluştu. Kara Yazı dizisi kadrosunda kimler var? Kara Yazı dizisi hangi gün? Kara Yazı dizisi beklenen başarıyı yakalayabildi mi?

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan Kara Yazı dizisi ile ilgili tüm merak edilenler bu haberimizde...

Kara Yazı dizisi kadrosunda kimler var?

Kara Yazı dizisinin oyuncu kadrosunda;

HALUK BİLGİNER

EMRE KINAY

ZEYNEP ÇAMCI

USHAN ÇAKIR

BURAK ÇELİK

GÜLPER ÖZDEMİR

NİLGÜN TÜRKSEVER

ASLI ORCAN

LEYLA KADER İLHAN

SU BURCU YAZGI COŞKUN yer alıyor.

Kara Yazı dizisi hangi gün?

Geçtiğimiz haftalarda seyircisi ile buluşan Kara Yazı dizisi artık her Salı günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle.

Kara Yazı konusu nedir?

Mehmet Karahan, babasının şiddetine maruz kalarak yetişen sevgiye muhtaç olan ve sırf babasının takdirini kazanabilmek için kendi kozmetik şirketini büyütmeye çalışan bir kişiliktir. Bunun yanı sıra babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığını unutmuş, iki kız kardeşinin sorumluluğunu üstlenen Yaren'in hikayesini anlatır.

Kaderleri aynı, hayatları ayrı olan bu iki kişini hikayesini anlatan dizi, 'Sevgisiz büyüyen çocuklar sevebilir mi' diyor.

Kara Yazı dizisi beklenen başarıyı yakalayabildi mi?

Geçtiğimiz hafta ikinci bölümü ile seyirci karşısına çıkan 'Kara Yazı' dizisi reyting sonuçlarına göre geçen hafta istediği başarıyı yakalayamadı. Reyting sonuçlarına göre, geçen haftayı 15. sırada kapatan dizi bu hafta nasıl bitecek?

Kara Yazı 3. bölüm fragmanı

11-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler