Kardeş Çocukları Hayat (Afra Saraçoğlu) kimdir?

Kardeş Çocukları Hayat (Afra Saraçoğlu) kimdir?
Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu kimdir?

Geçtiğimiz pazar akşamı Star TV'de başlayan Kardeş Çocukları dizisi ilk bölümüyle dizi severlerin beğenisine sunuldu. Afra Saraçoğlu ilk bölümde en öne çıkan isim olmayı başardı. Genç oyuncu Kardeş Çocukları dizisinde Hayat karakterine can veriyor. Kardeş Çocukları Hayat (Afra Saraçoğlu) kimdir? Kaç yaşında?

Kardeş Çocukları Hayat (Afra Saraçoğlu) kimdir?

21 yaşında Afra Saraçoğlu 1 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kendisini ilk kez 2016 yılında Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans adlı filmde Çiçek karakteriyle birlikte gördük. Başrol olarak yer aldığı ilk film Kayla karakteriyle 2017 yapımı Kötü Çocuk filmi oldu. Başrolde Afra Saraçoğlu'na Tolga Sarıtaş eşlik etti. 2017 yılında başlayan ve Star TV ekranlarından izleyiciye ulaşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle birlikte dizi sektörüne de adım attı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece Çamkıran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Nevruz ile birlikte başroldeydi. 2018 yapımı İyi Oyun filminde Ada karakterine can verdi. Mert Yazıcıoğlu, Kerem Bürsin, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş gibi isimlerin rol aldığı İyi Oyun filminde Ada karakteriyle başrolde yer aldı. Son olarak 2018 yılında Aşk Bu Mu? filminde Kubilay Aka ile birlikte başrolü üstlendi. Aşk Bu Mu? filminde Gülüm karakterine can verdi. Afra Saraçoğlu, şimdi de Star TVnin yeni başlayan dizisi Kardeş Çocukları'nda Hayat Çetin karakterini canlandırmaya başladı. Genç oyuncu başrollerini Mehmet Aslan, Nur Fettahoğlu ve Ayça Bingöl'ün paylaştığı dizide bu isimlere eşlik ediyor.

Kardeş Çocukları dizisi konusu

Yıllar önce birbirinden korkunç bir sır ile ayrılmış iki kız kardeş Umay ve Ümran. Onlardan olma iki kız Hayal ve Hayat. Birbirinden böylesi nefret eden iki kız kardeşin kızları aynı adama aşık olursa ne olur? Bu aşık olunan adam yani Volkan'ın da anneleri ile güçlü bir bağı varsa, dört başı mağrur bir hayat serüveninin içine düşeceğimiz, tam bir kurgu ve kuşku dizisi Kardeş Çocukları 2019 yılının ilk günlerinde seyirci karşısına çıktı.

01-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar