Kardeş Çocukları ne zaman başlıyor?

Kardeş Çocukları ne zaman başlıyor?
Star TV ekranlarında başlayacak Kardeş Çocukları dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu'nun paylaştığı Kardeş Çocukları ne zaman başlıyor?

Yayınlanan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla yeni yılın en iddialı yapımları arasına adını yazdırmayı başaran Star TV'nin 'Kardeş Çocukları' dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi başarılı oyuncuları bulunduran dizi yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi toplamıştı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2019 yılının ilk haftalarında yayınlanması beklenen dizinin yayın tarihi, dizilerin yeni yıl arasına girmesi nedeniyle ileri tarihe alınmıştı, ancak yayın tarihi açıklanmamıştı.

Oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla ön plana çıkan dizi 27 Ocak Pazar günü 20:00'da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİ KONUSU

Yıllar önce yaşadıkları olay karşısında yolları ayrılan iki kardeş Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu) bambaşka hayatlar yaşamaktadırlar. Ümran kızı Hayat ile köyde yaşamını sürdürmeye çalışırken, Istanbul'un sosyetik isimlerinden Umay ise Hayal ile yaşamaktadır.

Birbirinden tamamen farklı hayatlara sahip bu iki annenin yollar hiç beklemedikleri bir anda, hiç beklemedikleri ortamda kesişecek. Bu karşılaşma hiç beklenmedik olayları beraberinde getirecek.

Yapımını Gold Film'in üstlendiği 'Kardeş Çocukları' dizisinini yönetmen koltuğunda 'Faruk Teber' yer alırken, senaryosu ile Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI KİM KİMDİR?

Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ)

Yıldırım 40'lı yaşlarında, Türkiye'nin en başarılı doktorlarından biridir. Yakışıklılığı ve mesleki başarısıyla girdiği her ortamda tüm dikkatleri üzerine toplayan Yıldırım, yıllar önce Ümran ile aşk yaşamış ancak hayat ikisini de bambaşka yollara sürüklemiştir. 

Ümran ( Ayça Bingöl)

Ümran 40'lı yaşlarında, Yıldırım ile yıllar önce aşk yaşamış, ancak hayat ikisini de bambaşka yollara sürüklemiştir. 

Umay ( Nur Fettahoğlu)

Ümran'ın kız kardeşidir. Istanbul'un sosyetik isimlerinen biridir. 20 yıldır görmediği ablası Ümran ile yolları hiç beklemediği anda birleşecek ve hayat ikisini de bambaşka yollara sürükmeyecektir.

21-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar