Kardeşlerim 7. Bölüm İzle

Kardeşlerim 7. Bölüm İzle
Kardeşlerim 7. Bölüm İzle; 3 Nisan Cumartesi akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kardeşlerim 7. Bölüm İzle; başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk ve Aylin Akpınar’ın rol aldığı Kardeşlerim dizisi bu akşam saat 20.00’da 7 bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Yayın hayatına henüz yeni başlayan ve özellikle genç kitleye hitap eden dram türündeki dizi şu ana kadar umdu başarıyı yakalayabilmiş değil. Anne ve babalarını kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan ve birbirinden başka kimseleri olmayan bu kardeşlerin hayatla mücadelelerini ekrana taşıyan Kardeşlerim dizisi her hafta yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. NGM Medya tarafından hazırlanan dizinin yaz sezonunda devam edip etmeyeceği ve sezona ekranda kalıp kalmayacağı da şu an için bilinmiyor. Kardeşlerim bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve sezona başlayalı henüz 7 bölüm olan dram türündeki dizi kardeşlerim yayınlanan son bölümde seyirciye heyecanlı ve dramatik anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Melisa2nın itirafı Kadir’i büyük bir ikilime ve açmaza sokmuştur. Melisa’nın hazırladığı sürpriz Kadir’i Ömer karşısında zor duruma düşürürken dört kardeşin yaşadığı yaşam mücadelesi ve hayata tutunma çabalarına Şengül’ün kayıtsız kalması Orhan’ı iyice çileden çıkarmıştır. Ancak Nebahat’ın yaptığı hamle tüm gerçekleri ortaya çıkarmak üzeredir.

Kardeşlerim 7. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında seyirciyle yeni buluşmaya başlayan dram türü dizi Kardeşlerim her hafta heyecanlı ve dramatik olayları konu alan bölümüyle seyirci karşısında yer alıyor. Nebahat şantajıyla Akif’i alt edeceğini düşünürken Akif ise Nebahat’ı ters köşe yapmanın planlarını yapmaktadır. Bu arada Harika, Suzan sayesinde annesiyle ilgili yeni bir gerçeği daha öğrenmiştir. Öbür taraftan kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığı Melisa’ya hayal kırıklığı yaşatmıştır. Berk ise bu durumu fırsata çevirmenin çabası içindedir. Akif ise Nebahat’ın oyununa karşılık oyun kurmuş ve onu beklemediği bir tuzağa düşürmüştür. Asiye’yi bekleyen felaket ise herkese büyük bir korku ve endişe yaşatacaktır. Kardeşlerim bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

03-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar