Kardeşlerim veda ediyor!

Kardeşlerim veda ediyor!
ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim ekranlara veda ediyor. Kardeşlerim ne zaman final yapacak? Kardeşlerim neden final yapıyor?

Atv'nin fenomen dizisi Kardeşlerim, büyük bir merak içerisinde. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sevilen dizi Kardeşlerim, ne zaman final yapacak? Final bölümünde neler yaşanacak? Dizinin final yapmasının ardındaki neden ne? İşte tüm merak edilenler ve ayrıntılar…

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, herkesi şoke etti. 'Yeni bölümde neler olacak?' diye merak edilirken, dizinin final bölümü fragmanı yayınlandı. 4 sezondur hız kesmeden devam eden dizinin final kararı alması izleyenlerini derinden etkiledi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin neden final yaptığı konusunda net bir açıklama gelmedi. İşte Kardeşlerim ne zaman final yapacak? 

Kardeşlerim ne zaman final yapacak?

NGM imzalı Kardeşlerim dizisi 8 Haziran 2024 Cumartesi günü yayımlanacak olan 132. final bölümü ile ekranlara veda edecek. Final bölümünde neler yaşanacağı ise büyük merak konusu. Sosyal medya hesabından yayınlanan paylaşımda, '"Nikah memuru geldi sizi bekliyorlar..." Kardeşlerim Final Fragmanı ✨ Final bölümü Cumartesi 20.00'de atv’de!' ifadelerine yer verildi.

Son bölümde neler olmuştu?

Uçurumun kenarındaki Cansu'nun tehlikeli durumu, ailesini, özellikle de Aybike ve Sarp'ı büyük korku içine düşürürken, Akif'in baba olma haberinin getirdiği değişim rüzgarları, Nebahat'in içini huzurla doldurmaya devam eder. Mezuniyet balosu için para kazanma çabası içinde olan Eren ailesi, ummadıkları bir destekle karşılaşır. Ardı ardına yaşadığı zorluklar, Ayten'i hayatında yeni bir dönüm noktasına sürükler. Ataman Koleji'ndeki öğrenciler, mezuniyet heyecanını yaşarken, Ömer, kooperatifçilerle ilgili gerçekleri öğrenir ve en önemli günlerinden birinde beklenmedik bir durumla karşılaşır.

Kardeşlerim oyuncuları:

Celil Nalçakan (Akif),
Halit Özgür Sarı (Kadir),
Cüneyt Mete (Orhan),
Fadik Sevin Atasoy (Şengül),
Ahu Yağtu (Suzan),
Simge Selçuk (Nebahat),
Yiğit Koçak (Ömer),
Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye),
Aylin Akpınar (Emel),
Onur Seyit Yaran (Doruk),
Cihan Şimşek (Oğulcan),
Damlasu İkizoğlu (Melisa),
Gözde Türker (Harika),
Kaan Sevi (Mazlum),
Melis Minkari (Aybike),
İrem Salman (Talya),
Lizge Cömert (Süsen),
Recep Usta (Berk).

06-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler