Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş!

Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş!
Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş! 4, 5 aydır kayıp olan Mervenur'dan acı haber bugün geldi. 20 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşıldı.

ATV kanalının gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün 10:00'da yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden esrarengiz olaylara şahit olduğumuz programda, failimeçhul cinayetler açığa kavuşurken bir yandan da yılladır birbirini görmeyen kayıpların sevinci yaşanıyor. Herkesin büyük bir ilgi ile takip ettiği Müge Anlıile Ttalı Sert programı gönülleri fethetmeye devam ediyor. Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kadın cinayeti daha açıklığa kavuştu. 4ay önce kayıplara karışan 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın cansız bedeni bulundu. 4 ay önce kayiplara karışan Mervenur Polat'ın cesedi kan dondurdu.

Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş!

Şüpheliler C.A, F.T, İ.H, Ş.A.K. ve S.G. yapılan araştırma ile birlikte polisler tarafından gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

19 Ekim 2020 tarihinde arkadaşı ile buluşacağı ı söyledikten Sonr evden ayrılan Mervenur Polat'ın cansız bedenine bugün ulaşıldı. Bir binanın ortak kullanım alanına folyo ile sarılarak bırakılan Mervenur Polat'ın cesedi kan dondurdu. Yapılan araştırmalara göre şüpheli C.A. nın, Mervenur'un cesedini folyo ile sararak bir kolye koyduğunu daha sonra kurye arkadaşı ile birlikte kadının babasının evinin çatısına bıraktıkları öğrenildi.

Mervenur Polat'ın abisi Kenan Polat ise olay ilgili kız kardeşinin cesedini teşhiş için adlitıp kurumuna götürüldü. Kız kardeşinin cesedini teşhis eden abi, sinir krizi geçirirken yakınları ise onu sakinleştirmeye çalıştı.

Mervenur Polat öldürüldükten sonra, cansız bedeni folyo ile sıkıca sarılmış ve uzun zaman geçmesine rağmen cesedin kokması engellenmişti. Kayıp Mervenur'dan acı haber, cesedi kurye ile göndermiş! Folyo ile sarılan cesedi bir koliyi koyarak, kurye arkadaşı ile birlikte babasının çatısına bırakan şüpheli ise yakalandı.

Şüpheli C.A. İse tüm suçlamaları reddederek, Mervenur Polat'ın uyuşturucu kullandıktan sonra öldüğünü ve korktuğu için polise haber veremediğini söyledi. Adli tıp kurumunda yapılan incelemeler sonrasında Mervenur Polat'ın cenazesi memleketi Kayseri'de toprağa verilecek.

Ayrıca 20 yaşındaki mervenur Polatg'ın 4 yaşındaki kızının ise anneannesinin yanında kaldığı öğrenildi.

08-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar