Ünlü İsimlerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Ünlü İsimlerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları
Ünlü isimler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla mesajlar yayınladılar. Ünlüler kadınların önemini mesajlarında belirttiler.

Tüm dünyada 8 Mart tarihinde kutlanılan Dünya Kadınlar günü bugün ülkenizde de kutlandı. Tüm zorluklara, imkansızlıklara, şiddete ve ölüme karşın ayakta kalan ve toplumun temel direklerinden biri olan kadınların yaşadıkları zorlukların ve onların varlığının verdiği umudun ve güvencenin anıldığı gün dolayısıyla magazin dünyasının önde gelen isimleri mesajlar yayınladı. Pek çok ünlü isim bu gün dolayısıyla kadınlara yönelik dileklerini ve mesajlarını yayınlarken bu günün bir günle sınırlandırılmamasını ve kadınların her gün güvencede olmasını istediler. İşte ünlü isimlerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları!

Ünlü Kadınlardan Dünya Kadınlar Günü Mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pek çok ünlü bu güne özel mesajlar yayınladı. İşte o isimler ve mesajları!

·         Hülya Koçyiğit: Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren kadınların günü. Tüm yürekli, güçlü, emekçi kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

·         Bengü: Kadınlar en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

·         Beren Saat: Kadınlar beraber çıkacak aydınlığa. Sabırla, kararlılıkla, ezmeden, çelmeden… Esas meselemizin cinsiyet eşitsizliğini gelecek kuşaklara aktarmak isteyen ve ne yazık ki araç olarak da yine kadınları kullanan; güçlü kadın figürleri hayatın her alanından dışlamaya niyet etmiş, çağ dışı zihniyetle mücadele etmek olduğunu unutmadan… Atiye’nin yaratıcı ve üretken kadınlarından gülümseyen bir 8 Mart albümü… Dünya Emekçi Kadınlar Günü’müz kutlu olsun.

·         Demet Evgar: Özgür ve adil bir dünya umuduyla… 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Yaşam hakları ellerinden alınmış tüm can kadınlara selam olsun…

·         Esra Erol: Ülkelerin ve insanların kaderini, kadınların kaderi belirler… 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

·         Fatma Girik: Kalbine, gönlüne dünyaları sığdıran kadın, bu dünyaya sığamıyor ya ona yanarım. Her gün, her dakika aynı şeyleri diliyorum kadınlar için ve onlara eziyet eden zalimler için. Bitmedi, bitmiyor. Her günü kutlu olsun kadınların. Her günü bayram ve sevgi dolu olsun. Kadın, anne, eş, kardeş, teyze, dost arkadaş, kimi zaman baba ama hep can yoldaşı. Kadınlar sevilmeye layık. Pis ellerin, pis düşüncelerin altında kalmaya değil.

·        Seda Bakan: İyi çocuklar yetiştirelim anneler, sevmeyi öğretelim. Merhameti, saygıyı, ev işi yapmayı, yardımlaşmayı, kendi tabağını kaldırmayı… Aldığı şeyi yerine bırakmayı… Gerektiğinde vazgeçmeyi… 8 Mart Dünya Kadınlar Günü…

08-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar