Kazara Aşk Final Yapıyor

Kazara Aşk Final Yapıyor
Star Tv ekranlarında her perşembe seyircisi ile buluşan dizi Kazara Aşk reytinglerin gerisinde kaldığı için final yapıyor.

Başrollerinde Ümit İbrahim Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in rol aldığı Kazara Aşk ekranlara veda ediyor. Son bir yıl içerisinde star tv’nin 10 dizisi final kararı aldı. Final yapan dizilerin arasında Babil, Güvercin, İyi Günde Kötü Günde, Akrep, Kağıt Ev, Seferin Kızı, Menajerimi Ara, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim ve son olarak Kazara Aşk ekranlara veda ediyor. 

Reyingleri Düştü Final Yapıyor 

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen romantik komedi Kazara Aşk  reytingleri düştü. Yeni başlayan diziler ile reyting yarışında yer alamayan Kazara Aşk final kararı aldı. Ekranlarda çok kısa süredir izlediğimiz dizi 13. Bölümü ile final yapacak. Yaz dizisi olarak başlayan dizinin reytingleri yüksek olsaydı kış sezonunda da seyircisi ile buluşmaya devam edecekti.

Koliba Film yapımı olarak ekranlara gelen Kazara Aşk dizisinin yapımcılığını Ata Türkoğlu üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu, Senaryoyu kaleme alan Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nun el birliği ile üstlendiği dizi düşük reytingler sonucunda ekranlara veda edecek.

Son Kez Ekranlara Geliyor 

Kazara Aşk ekranlara iddialı başlayan dizilere arasındaydı. Güçlü oyuncu ekibi ile ekranlara gelen dizinin final kararı herkesi üzdü fakat reytinglerin kabul edilebilir sınırlarda olmaması dizinin devam kararını etkiledi. Dizide  Ümit Kantarcılar,  Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt, Billur Pınar Yılmaz’ın  rol aldığı güçlü isimler ile ekranlara gelen Kazara Aşk 30 Eylül Perşembe akşamı son kez sevenleri ile buluşacak.  Perşembe akşamı son kez ekranlara gelerek final bölümü ile veda edecek.

Dizinin konusu ise, üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız ve zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir gencin hikayesi. Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir. Şimal karakterine hayat veren Sude Zülal Güler ve Civan karakterini canlandıran Ümit Kantarcılar kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenir. Romantik komedi tadında yaz dizisi için beklenmedik son reytingler ile geldi.

 

26-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar