Nihal Yalçın Ekranlara Bomba Bir Dönüş Yaptı

Nihal Yalçın Ekranlara Bomba Bir Dönüş Yaptı
İstanbullu Gelin dizisinde oyunculuğu ile beğeni toplayan Nihal Yalçın, Kırmızı Oda dizisi ile ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı.

Gülseren Budayıcıoğlu eserlerinden uyarlanarak ekranlara gelen Kırmızı oda yeni sezonu ile ekranlarda yerini aldı. Dizinin yeni sezonunda başarılı bir oyuncu kadrosuyla hikayeleri ile etkilemeye devam ediyor. Ekibe dahil olan Nihal Yalçın İstanbullu Gelin dizisinden sonra oyunculuğu ile ekranlara damga vurdu.

Kırmızı Oda dizisi ile ekranlara dönüş yapan Nihal Yalçın hayranları tarafından büyük heyecan ile bekleniyordu. En son İstanbullu Gelin de Güneş karakteri ile rol almıştı. Son projesinden sonra yeniden Gülseren Budayıcıoğlu eseri ile yeni karakteri ile ekranlara dönüş yaptı. Kırmızı Oda’ya Rezzan karakteri ile konuk oyuncu olarak devam edecek olan Nihal Yalçın sergilediği performansı ile tüm dikkatleri üzerine yeniden çekmeyi başardı. Oyunculuk kariyerinde karaktere girme konusunda çok başarılı olduğunu bir kez daha ispatlayan genç ve güzel oyuncu sosyal medyadan övgüler aldı.

Nasıl Güzel Rol Yapmaktır 

Başarılı ve genç oyuncu Nihal Yalçın için sosyal medyadan atılan yorumlar, izleyenlere nasıl bir iz bıraktığının bir göstergesi oldu. Nihal Yalçın severleri “O nasıl güzel rol yapmaktır, çok etkileyicisin” “Nihal Yalçın oyunculuğun konuşturmuş, emeğine sağlık” gibi ifadelerle binlerce beğeni ve yorum aldı. İzleyiciler Nihal Yalçının hayat vermiş olduğu Rezzan karakterini ilk sezonda büyük bir etki yaratan Alya karakterine benzettiler. Başarılı performansı ile herkesi mest eden oyuncu Nihal Yalçın için aradığı rolü bulduğu iddia edildi. İzleyenler üzerinde etki bırakmak çok kolay olmayan bir iş olduğundan performansı takdir edilerek karşılandı.

Rezzan Büyük İlgi Gördü

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarındaki gerçek olaylardan alıntılanarak hazırlanan dizi her hikayesinde işlenen konuları ile seyircilerine derin izler bırakmaya devam ediyor.  TV8 ekranlarında 2 sezondur büyük bir başarı ile devam eden dizi Kırmızı Oda oyuncu seçimleri de dikkatlerden kaçmıyor. Her oyuncunun izleyenlere bıraktığı etkiler kendi hayatlarına çıkardıkları paylar o kadar yüksek ki oyuncuların yetenekleri ve kariyerinde önemli bir rol oynuyor. Nihal Yalçın da bu isimlerden biri olarak büyük bir beğeni ve takdire layık görülen oyunculardan biri oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun başarılı eserleri ile ekranlarda herkesin nutkunun tutulmasına sebep olan sahneler ve performanslar izleyenleri mest ediyor. Alya karakterinde olduğu şimdide Rezzan karakteri ile ekranları kasıp kavuracak isim Nihal Yalçın oldu.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar