Kenan İmirzalıoğlu setlere mi dönüyor?

Kenan İmirzalıoğlu setlere mi dönüyor?
Deli Yürek, Ezel, Karadayı, Acı Hayat gibi televizyonlarda kült olmuş dizilerin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir dizi projelerinde yer almıyordu.

Çevirdiği diziler ile Türk halkının gönlünde ayrı bir yer edinen Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir setlerden uzak kalmıştı. Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışma programının sunucusu İmirzalıoğlu nihayet bir dizi anlaşması yaparak özleme son verecek. Netflix’te Ayrılık Da Sevdaya Dahil isimli bir dizinin başrolünde oynayacak olan ünlü oyuncu ekim ayında dizi çekimlerine başlayacak. 

Kenan İmirzalıoğlu’ndan müjdeli haber

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının başarılı ve yakışıklı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’ndan sevindiren haber geldi. 5 yıldır dizi setlerinde görmediğimiz ünlü oyuncu en sonunda bir dizi ile anlaştı ve setlere dönmeye karar verdi. Deli Yürek, Ezel, Karadayı, Acı Hayat gibi televizyonlarda kült olmuş dizilerin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir dizi projelerinde yer almıyordu. 6 sene önce Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi ile ekranlara gelen oyuncu son olarak 2019 senesinde Alef dizisinde yer almıştı. 

Dizinin adı; Ayrılık da Sevdaya Dahil

Yapımını TMC Film’in üstlendiği genel yönetmen koltuğunda Yavuz Turgul’un oturacağı dizi dijital platformun önde gelenlerinden Netflix’te yayınlanacak. Ekim ayında sete çıkması düşünülen dizinin ismi de belli oldu. Senaryosunu Yavuz Turgul, Kurt Cebe Turgul ve Nilgün Öneş’in birlikte kaleme alacağı dizinin adı “Ayrılık da Sevdaya Dahil”. Uzun süredir yarışma programına hedeflenen Kenan İmirzalıoğlu’nun tekrar dizi çekimlerine başlaması kendisini yıllardan beri takip eden hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

18Haziran 1974 de Ankara’da doğdu. Aslen Balalı Türkmen bir ailenin çocuğu olan İmirzalıoğlu’nun ailesi Erzurum Horasan’dan 17. Yüzyıl sonunda Bala’ya göç etmiştir. Üç çocuklu ailenin en küçüğüdür. 12 yaşına kadar Üçem köyünde yaşadı ve ilkokulu burada tamamladı. Ortaokul ve liseyi Ankara’da okudu. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında mankenliğe başladı. 1997 yılında Best Model Of Turkey’de ve ardından 10. Best Model Of the World yarışmasında birinci oldu. 1998-2002 yılları arasında oynadığı Deli Yürek ile ülkece tanındı. Ardından birçok dizi ve film projesinde yer aldı. 2016’da Sinem Kobal ile evlendi. Çiftin iki kız evladı bulunmaktadır.

21-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar