Kenan İmirzalioğlu üzüntüsünü paylaştı

Kenan İmirzalioğlu üzüntüsünü paylaştı
Eşi ve kızıyla tatilde olan ancak ülkeyi can pazarına çeviren orman yangınları nedeniyle üzüntüsünü dile getiren Kenan İmirzalioğlu, bakın neden endişe etmiş?

yer aldığı kült diziler ve sunduğu yarışma programıyla tüm ülkenin sevgisini kazanan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu duyarlı bir sanatçı olmanın gereği üzüntüsünü paylaştı. Bir haftadır ülkemizi etkisi altına alan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaz sezonu olduğu için eşi ve kızıyla birlikte tatilde olan ancak yangınların yaşandığı felakete duyarsız kalmayan Kenan İmirzalıoğlu hayranlarına hangi mesajı verdi? Şimdi detaylar

Kenan İmirzalioğlu üzüntüsünü paylaştı

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden etkileyen ve en büyük milli servetimiz olan ormanlarımızı yakıp küle çeviren felaket, ülke olarak birbirimize kenetlenmemizi sağladı. Öyle ki çoğu ünlü tatildeyken bazı duyarlı oyuncularımız bizzat yangınla canla başla mücadele etti. Kimisi de mağdurlar için tonlarca yardım gönderdi. Yangınlar sırasında eşi ve kızıyla tatilde olan Kenan İmirzalioğlu ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taziyelerini iletti.

İçimiz kan ağlıyor

Yangınlar karşısında çaresiz kaldıkları için canlarının çok sıkıldığını ve ellerinden gelen desteği de yapmaya çalıştıklarını söyleyen İmirzalioğlu, yanan yerlerde tanıdıkları, arkadaşları olduğunu ve çevre halkı da tanıdıklarını dile gtirdi. Çok üzgün olduğu yaptığı paylaşımla belli olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu üzüntüsünü samimi cümlelerle şöyle ifade etti: “İçimiz yanıyor gerçekten. Tatildeydik belki ama denize girmemize rağmen, içimiz soğumuyordu. Sinem’in de canı çok sıkıldı, ben sütünden endişelendim. Orada birçok insanı tanıyoruz, yaşayan arkadaşlarımız var, içimiz kan ağlıyor. Elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ciddi bir afet. Ağaçta gerçekten bir can gibi, tekrar o canın ağaç olmasını 25-30 sene bekleyeceğiz.”

Allah bizi felaketlerden korusun

Yangınlar sırasında üzüntüsünden dolayı eşi Sinem'in sütten kesilme riski olduğunu vurgulayan İmirzalioğlu'nun samimi sözleri hayranlarının gönlünü fethetti. Yeni doğum yapan Sinem Kobal’ın üzüntüden sütünün kesilmesinden endişe eden Kenan İmirzalioğlu'nun bir de duası var. Her türlü desteğe hazır olduğunu yineleyen ünlü isim sözlerini şöyle tamamladı: “Olmadı, üzülüyor tabii, etkiliyor. Çünkü haberleri takip edince gerçekten insanın içi yanıyor. Ciğerimiz yandı. Allah bizi böyle felaketlerden korusun” 

08-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar