Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan nişanlandı

Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan nişanlandı
Ünlü oyuncular Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan nişanlandı. Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan uzun süredir birlikteydi ve ilişkileri sık sık magazin gündemine geliyordu.

Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan ilişkisi evliliğe doğru ilerliyor. Ünlü çiftin Yasak Elma dizisinde başlayan aşkları devam ediyor. Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan geçen günlerde nişanlandı. Datça'da aile arasında bir yemekte yapılan evlilik teklifine evet diyen Nesrin Cavadzade evliliğe hazırlanıyor. Ekranların sevilen iki ismi Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan'ın yakında evleneceği de konuşulanlar arasında. Magazin muhabirlerine konuşan Nesrin Cavadzade ülkede devam eden yangınlar nedeniyle buruk olduklarını belirtti.

Nesrin Cavadzade buruk bir sevinç yaşıyor

Nesrin Cevadzade ile Gökhan Alkan nişantaşında objektiflere yansımıştı. Gazetecilerle sohbet eden çifte nişan törenleri soruldu. Habertürk'ün haberine göre Yasak Elma'nın entrikacı güzeli Nesrin Cavadzade, "Benim için de sürpriz oldu. İnsanlar yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım" dedi. Bebek'te görüntülenen Nesrin Cavadzade yangın bölgelerindeki olumsuz haberler nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını dile getirdi.

Nesrin Cavadzade: Söz ve nişan gerçekleşti

Ünlü oyuncular Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade'nin sürpriz bir aile arasındaki yemekle nişanlandıkları basına yansımıştı. 39 yaşındaki güzel oyuncu Cavadzade'ye bu tören soruldu. Cavadzade, "Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu" açıklamasında bulundu. Nesrin Cavadzade gazetecilerin ısrarlı sorularına karşın düğün hakkında konuşmadı. Yangınlar nedeniyle şu anda bu konu hakkında konuşmak istemediğini belirten güzel oyuncu, "Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda" ifadelerini kullandı.

Evlilik yolunda ilerleyen ünlü çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade nişanlandı. Düğün hakkında konuşmak istemediğini söyleyen Cavadzade çocuk sorusunu ise cevapladı. Nesrin Cavadzade, "Çocuk istiyor musunuz? Gökhan bey bu duruma ne diyor?" sorusuna "İnşaallah düşünüyorum, O da çok istiyor" cevabını verdi. Uzun süredir birlikte olan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı.

08-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar