Kenan İmirzalıoğlu'nun Alef'teki rolü bakın önce hangi isme teklif edilmiş

Kenan İmirzalıoğlu'nun Alef'teki rolü bakın önce hangi isme teklif edilmiş
Kenan İmirzalıoğlu, Alef dizisinde Kemal karakteriyle karşımıza çıktı. Peki bu rolün daha önce Metin Akdülger'e teklif edildiğini söylesek.

Kenan İmirzalıoğlu, BluTV ve FX yapımı Alef dizisinde, Kemal karakteriyle başarılı bir performans sergiliyor. Deneyimli oyuncunun canlandırdığı Kemal karakteriyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Rol, öncesinde Metin Akdülger'e teklif edilmiş.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Alef dizisindeki rolü önce Metin Akdülger'e gitmiş!

BluTV ve FX imzası taşıyan Alef dizisi, Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'i başrollerinde buluşturdu. Yalnızca internet ortamına özel çekilen dizi mistik bir polisiye. Kenan İmirzalıoğlu, İngiltere'den Türkiye'ye dönen dedektif Kemal karakterine can veriyor. Burolüyle başarılı oyuncu güzel geri dönüşler aldı. Ancak sizlere Kenan İmirzalıoğlu'nun Alef dizisinde can verdiği Kemal rolü için Kenan İmirzalıoğlu'ndan önce başka bir oyuncuya teklif edildiğini söylesek. Sizleri daha fazla merakta bırakmadan o ismi açıklayalım. O isim Metin Akdülger'den başkası değil. Alef dizisindeki Kemal karakteri için ilk Metin Akdülger'in kapısı çalında. Son dönemde Netflix ve puhutv gibi internet platformlarının dizileri olan Şahsiyet ve Atiye dizileride izlediğimiz Metin Akdülger, gelen teklifi reddetti. Böylece Alef dizisindeki Alef rolü Kenan İmirzalıoğlu'na gitmiş oldu.

Metin Akdülger kimdir?

10 Nisan 1988 Bursa'da doğan ve Koç Üniversitesi'nden mezun olan Metin Akdülger, 2013-2015 yıllar arasında Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisiyle birlikte hayatımıza girdi. Onu, bu dizide canlandırdığı Orkun karakteriyle hatırlamanız kuvvetle muhtemel. Ancak Metin Akdülger, Medcezir dizisinden sonra da durmadı ve tecrübe kazanmaya devam etti. Medcezir dizisinin hemen ardından Analar ve Anneler dizisinde rol aldı ancak bu dizi pek uzun ömürlü olmadı. 2016 yılında, Star TV ve FOX ekranlarında izlediğimiz Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinin ikinci sezonunda IV. Murad rolüyle diziye dahil oldu ve final bölümüne dek rol aldı.

Son dönemde internet dizileriyle adından söz ettirern Metin Akdülger, 2018 yılında Ay Yapım etiketiyle puhutv'de yayınlanan ve büyük övgüler alan başrolünde yer aldığı Şahsiyet dizisinde, gazeteci Ateş Arbay karakterine can verdi. Son rol aldığı dizi de en az Şahsiyet dizisi kadar ses getirdi. 2020 yında ilk sezonu yayınlanan Netflix Orijinal dizisi Atiye'de rol aldı. Atiye dizisinde Ozan karakterine can verdi. 

Genç oyuncu yalnızca dizilerde boy göstermedi. Tiyatro çıkışlı olan Metin Akdülger, Kaset, Maşenka, Kahramanlar Hep Erkek ve Baldan Karanlık gibi tiyatro oyunlarında sahne aldı. Bunun yanı sıra kendisi sinema filmlerinde de izleme imkanı bulduk. Kırık Kalper Bankası, En Sevdiğim Kumaş ve The Ruse gibi sinema filmlerinde rol aldı. 2020 yılının Haziran ayından yayınlanması planlanan Yarına Tek Bilet isimli ilk Türk Netflix filminde Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolde yer alacak.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar