Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya açıklaması

Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya açıklaması
Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ayrılık için neler söyledi?

Yıllar önce Mavi isimli giyim markasının reklam çekimlerinde tanışan ve ilişki yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda ayrıldı. Saygı çerçevesinde ayrılan ve çevreden anlayış bekleyen ikili hayatlarına devam etse de dedikodular çıkmaya devam etti. Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile aşk iddiaları çıkmış fakat Sarıkaya gerçek dışı bir haber olduğunu belirtmişti.

Kerem Bürsin ise geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü muhabbet eden Bürsin dijital platforma çok sıcak baktığını ve yeni bir projeyle çalışmalarına başlayacağını söyledi. Ayrıca ''Komedi tarzında bişey düşünür müsünüz?'' sorusuna "Komediyi çok seviyorum, fırsat olursa komedide rol almak isterim" dedi.

''İKİMİZDE MUTLU OLALIM''

 Serenay Sarıkay ile ayrılığı sorulunca; ''Çok özele girmeye gerek yok ama insanlardan rica ettiğimiz bu sürece saygılı olmaları, ikimizde mutlu olalım. Her şey güzel olsun.'' diyerek eski sevgilisi için iyi temennilerde bulundu. Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy ile ilişkiye başladığı haberleri sorulunca ise ''Hiç girmeyelim bu konulara, iyi akşamlar.'' diyerek uzaklaştı.

KEREM BÜRSİN KİMDİR

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Küçük yaştan beri babasının iş seyehatleri dolayısıyla Amerika, İskoçya Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya gibi ülkelerde yaşamıştır. Amerikada oyunculuk eğitimleri almış çeşitli film ve kısa filmlerde oynamıştır. Daha sonra yazın Türkiyeye tatile geldiğinde Gaye Sökmen ile tanışmış ve ülkesinde oyunculuk yapmaya karar vermiştir. İlk projesi Güneşi Beklerken olmuş daha sonra "Unutursam Fısılda" isimli filmde yer almıştır. 2014 yılında Şeref Meselesi dizisinde başrol oynayıp son olarak Muhteşem İkili dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte oynamıştır. 

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Küçük yaşlarda güzellik yarışmalarına katılıp derecelerle ayrılmıştır. 2008 yılında 16 yaşındayken "plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Sonrasında "Adanalı" dizisinde rol alan Sarıkaya tanınmaya bu diziyle başlamıştır. 2010 yılında "Lale Devri" dizisinde Yeşim karakteriyle popülerliğini artırmıştır. 2013 yılında ise Medcezir dizisinde Mira karakterine hayat vererek Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra yazar Azra Kohen'in Fi Çi Pi serisinden uyarlanan dizi Fi'de Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi ile oynamıştır. Serenay Sarıkaya son olarak Alice Müzikalinde baş karakter Alice'i üstlenerek gündeme gelmiştir. 

25-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar