Kerem Bürsin'den Çarpıcı İtiraf

Kerem Bürsin'den Çarpıcı İtiraf
Ayaklı Gazete Ödül Törenine katılan ünlü çift Kerem Bürsin ve Hande Erçel gazetecilerin evlilik hakkındaki sorularına cevap vermek istemedi.

Son dönemin gözde çifti olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti ödül törenine katıldı. 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni'ne katılan Bürsin, sevgilisi Erçel ile ilgili bir itirafta bulundu.  

Ayaklı Gazete Ödül Törenine birlikte katılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Romantik Komedi dalında ödül aldılar. Törende şık giyimleri ile dikkat çeken çiftten çarpıcı bir açıklama geldi. Bürsin ve Erçel çifti "Ödül aldığımız için çok mutluyuz, 58 hafta emek verdik. Aldığımız ödüllerle de buna değdiğini hissetmek çok güzel" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdiler. Sen Çal Kapımı dizisi ile beraber başrol paylaşan çift çıktıkları yolda endişelerini şöyle ifade etti; "İşe başlarken bizde çok endişelendik, halk sever mi diye düşündük. Herkese çok teşekkür ederim, onlarda bizim kadar sevdi" dedi.

Güzellik Göreceli Bir Kavram 

Ödül töreninde güzel oyuncu Hande Erçel Romantik komedi kadın oyuncu  ve yakışıklı oyuncu Romantik komedi erkek oyuncu dalında Kerem Bürsin ödül aldı. Genç oyuncu MDB sıralamasında 28-30 yaş aralığındaki oyuncular arasında 2. güzel olarak seçilen Hande Erçel, "Güzellik göreceli bir kavram, bir şey demek garip olur. Sadece aldığım ödülle ilgileniyorum, teşekkür ederim" dedi.

Bu Akşam Evlilik Hakkında Konuşmayalım

Özel hayatları ile sürekli merak edilen çiftin hayranların sık sık evlilik hakkındaki beklentilerine dair soru soran gazetecilere cevap veren çift, "Bu akşam evlilik hakkında konuşmayalım, neden burada olduğumuzu biliyoruz. Özel mevzulara girmeyelim, işimiz için buradayız ve çok mutluyuz" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Kıyafetlerine Karışmıyorum 

Ödül törenine özenle hazırlanan çiftin şık giyimleriyle dikkat çeken detaylar arasında yerini aldı. Çift, kıyafet konusunda birbirlerine karışmadıklarını belirtirken yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, "Ben Hande'nin ne giydiğine karışmıyorum, o da bana karışmıyor" dedi. Güzel oyuncu Hande Erçel ise, "Karışmak demeyelim, tabii ki birbirimize yakışan şeyleri söylüyoruz" dedi.

Ayaklı Gazete ödül töreninde En İyi TV Romantik Komedi Dizisi seçilen "Sen Çal Kapımı", dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'e de, En İyi TV Dizi Çifti ve En İyi Romantik Komedi Kadın ve Erkek Oyuncu dallarında ödül getirerek başarıya imza attılar.

25-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar