Kerem Bürsin’e ödül töreninde saygısızlık! Salonu terk etti!

Kerem Bürsin’e ödül töreninde saygısızlık! Salonu terk etti!
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı. Kerem Bürsin’e ödül töreninde saygısızlık! Salonu terk etti! İşte o sözler ve sonrasında yaşananlar…

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin özdül almaya gittiği programda şok yaşadı. Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne katılan Bürsin, ödülünü aldıktan sonra salonu terk etti. Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekrana gelen Kerem Bürsin Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülü'nü almaya hak kazandı. Hande Erçel'le birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu ödül töreninde hayatının şokunu yaşadı. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde sahneye davet edilen ve kendisine ödül verilen Bürsin sahneden inerken sunucunun sözleri soğuk rüzgarlar estirdi.

Keren Bürsin salonu terk etti

Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde sunucu olarak görev alan Bay J'nin sözleri olay oldu. Geceye damga vuran o sözler Keren Bürsin'i çok sinirlendirdi ve Bürsin salonu terk etti. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ödülünü alırken kısa bir konuşma yaptı. Bürsin, "Zor bir seneydi hepimiz için. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler" ifadelerini kullandı. Kerem Bürsin ödülünü alıp sahneden inerken programın sunucusu Bay J konuşmaya başladı. Bay J Kerem Bürsin'in bölüm başına 120 bin tl aldığını belirterek soğuk bir şaka yaptı. Gözlerimiz yaşarıyor diyem Bay J'nin alaycı tavrı rahatsız etti. Bu sözler üzerine Kerem Bürsin hızlı bir şekilde salonu terk etti.

Kerem Bürsin Bay J arasında tatsız olay

Bay J ve Kerem Bürsin arasında yaşanan olay ödül törenine damga vurdu. Olay sosyal medyada da kısa sürede duyuldu ve yaşananların Kerem Bürsin'e saygısızlık olduğu fikri paylaşıldı. Bay J ise yaşananların bir şaka olduğunu belirtirken Bürsin'den özür diledi. Ünlü DJ Bay J katıldığı canlı yayında sözlerinin maksadını aştığını söyledi. Bay J, "Sarkastik bir şakaydı. Kimsenin parasında gözüm olduğundan değil… Amacını aşmış olabilir şakam. Kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin çok severim" ifadelerini kullandı. Sen Çal Kapmı dizisinin yakışıklı başrolü Kerem Bürsin ise yaşananlar hakkında açıklama yapmadı. Hızlı bir şekilde salonu terk eden Kerem Bürsin'e söylenen sözler birçok ünlü tarafından da ayıplandı.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar