Kanal D'den yeni bir dizi geliyor Başrol oyuncusu kim?

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor Başrol oyuncusu kim?
Kanal D'den yeni bir dizi daha geliyor. İzleyici merak ediyor bu yeni dizinin başrol oyuncu kimdir? Cast hazırlıkları süren dizinin başrol oyuncu da belli oldu.

Birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan Kanal D'den yeni bir dizi daha geliyor. İzleyici merak ediyor bu yeni dizinin başrol oyuncu kimdir? Bu sezon altın çağını yaşayan dizi sektöründe haklı bir yer edinen Kanal D ekranlarında başlayacak olan dizi bir NTC Medya yapımı. Cast hazırlıkları doludizgin giden dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Şimdi detaylar

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor Başrol oyuncusu kim?

NTC Medya’nın yapımını üstlendiği Kanal D’nin yeni projesi Aşkın Tarifi için cast hazırlıkları başladı. Yeni dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu olarak belirlendi. Aşkın Tarifi adlı dizide 'Fırat' karakterine hayat verecek olan Kadir Doğulu, yeni projesi için oldukça heyecanlı.

Fırat’ın hikayesi oldukça etkileyici

NTC Medya yapımı Aşkın Tarifi’nin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlendi. Doruk Erengül ve Leyla Oter’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Koloş oturuyor. Başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu yeni dizisi Aşkın Tarifi ve oynayacağı Fırat karakteri için duygularını şu sözlerle paylaştı: "Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi. Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Çekimlerin başlamasını heyecanla bekliyorum."

Kadir Doğulu Kimdir?

1982 Mersin doğumludur. Oyunculuk kariyerine 2010 yılında Kanal D'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisiyle başlayan Kadir Doğulu, özellikle Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Güney karakteri ile şöhreti yakaladı. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşi olan Kadir Doğulu kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile evlidir. Ünlü oyuncu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Aziz Korkmazer karakterine hayat veriyordu.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Vuslat (Aziz) (TV Dizisi)

2017 – Babamın Günahları (Ozan) (TV Dizisi)

2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Alper) (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Mehmet Giray Han) (TV Dizisi)

2015 – Beyaz Gece (TV Dizisi)

2015 – Sevdam Alabora (Gökhan) (TV Dizisi)

2013 – Fatih Harbiye (Macit) (TV Dizisi)

2013 – Bir Hikayem Var (Mert) (Sinema Filmi)

2011/2013 – Pis Yedili (Güney) (TV Dizisi)

2010/2011 – Küçük Sırlar (Ali) (TV Dizisi

12-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar