Kim Milyoner Olmak İster Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kim Milyoner Olmak İster Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Atv ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır devam eden Kim Milyoner Olmak İster'de milyonluk soru açılacak mı? Yarışmanın yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylar!

Uzun yıllardır süren ve her bölümüyle seyirciyi ekrana bağlamayı başaran ender yarışmalardan biri Kim Milyoner Olmak İster. Öyle ki takip etmeyen bir seyirci bile ekranlar arasında gezerken yarışmaya denk geldi mi mutlaka durup seyretmeye dalıyor ve zamanın nasıl geçtiğini bilmiyor. Kimi zaman ekran başından yarışmacının heyecanına ortak oluyor ve cevabı yarışmacıdan önce verip beklemeye başlıyor, kimi zaman da yarışmacı yanlış bildiğinde bu kadar basit soru yanlış cevaplanır mı diye kızıyor. Her seyirci bir şekilde bir yerinden yakalıyor yarışmayı ve seyrediyor. Haliyle, Kim Milyoner Olmak İster uzun yıllardır ekranlara gelmeye devam ediyor. Atv ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan yarışma son zamanlarda ki en heyecan verici bölümüyle 29 Haziran’da ekranlara gelmişti. O günden sonra ekranlara gelmeyen yarışmanın ne zaman yayınlanacağını araştırdık.

Kim Milyoner Olmak İster Neden Yayınlanmıyor?

Atv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma en son 29 Haziran Cumartesi akşamı ekranlara gelmiş ve uzun zaman sonra en heyecan verici bölümlerden biri yaşanmıştı. Yarışmanın son bölümünde yarışmaya katılan genç yarışmacı Arda Ayten 1 Milyonluk soruya ulaşmayı başarmıştı. Ancak programın süresinin dolması üzerine 1 milyon TL’lik soru açılamamış ve bir sonraki bölüme kalmıştı. 29 Haziran’dan sonraki cumartesi günü yani 6 Temmuz Cumartesi günü Kim Milyoner Olmak İster Atv ekranlarında yer almamış ve seyirci milyonluk soruyu ve Arda Ayten’in kazanım kazanmayacağını merakla beklemeye başlamıştı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Ne Zaman?

Fenomen yarışma Kim Milyoner Olmak İster uzun zaman sonra milyonluk soruyla seyirci karşısına gelmeye hazırlanıyor. Genç yarışmacı Arda Ayten’in başarılı performansıyla soruları bir bir cevaplayıp milyonluk soruya kadar gelmesi seyircide büyük heyecana neden olmuştu. 6 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanması beklenen yarışma Atv yayın akışında yer almamış ve kanal yönetimi programın ne zaman yayınlanacağı hakkında da bir açıklama yapmamıştı. Görünen o ki seyirci bir süre deha beklemek zorunda kalacak çünkü yarışmanın ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi yok. Bu durum milyonluk soruyu bekleyen seyircilerin programın yeni bölümünü beklemeleri gerektiği anlamına geliyor. Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölüm tarihi belli olduğu zaman buradan canlıtv takipçilerine bilgi verilecektir. Ancak şu an için bir tarih ne yazık ki yok.

08-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar