Kimse Bilmez Dizisi Kadrosuna Yeni Oyuncu Katıldı! Sevtap Özaltun Kimdir?

Kimse Bilmez Dizisi Kadrosuna Yeni Oyuncu Katıldı! Sevtap Özaltun Kimdir?
Atv'nin başarılı yapımlarından Kimse Kimse Bilmez'e yeni oyuncu! Diziye Ali'nin eski eşi Özlem olarak dahil olan Sevtap Özaltun kimdir? Oyuncu daha önce hangi yapımlarda rol aldı?

Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve 16 bölüm yayınlanan Baba Yapım imzalı Kimse Bilmez ekran macerasına yeni günü olan Pazar Gününde devam ediyor. Daha önce Salı günleri yayınlanan ancak kanal tarafından Pazar Gününe alınan dizi seyirci tarafından da beğeniyle seyrediliyor. Romantik macera türündeki dizinin başrolünde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal gibi oyuncular rol alırken yapım şirketi dizinin oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yönetmenliği Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren tarafından üstlenilen diziye son olarak genç ve başarılı oyuncu Sevtap Özaltun dahil oldu. İşte detaylar!

Kimse Bilmez’e Taze Kan! Özlem Kimdir?

Atv’nin başarılı dizilerinden Kimse Bilmez oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Son olarak diziye başarılı oyuncu Sevtap Özaltun dahil oldu. Sevtap Özaltun’un dizide Özlem karakterini canlandıracağı açıklandı. Özlem karakterinin Keremcem’in canlandırdığı Ali karakterini terk eden eski eşi olarak diziye dahil olduğu açıklandı. Karakterin kötü bir karakter olmadığı sadece Ali’nin yoğun iş hayatı temposuna ayak uyduramadığı için Ali’yi terk ettiği belirtiliyor.

Yıllar sonra Ali’yi çok özlediği için ve onsuz yaşayamayacağını anladığı için geri dönen Özlem, Ali’yi kazanmak için her şeyi yapacaktır. Ancak Ali’nin gönlünün Sevda’da olduğunu öğrenince ikilinin arasını açmak için planlar yapmaya başlayacaktır. Sevda’da Özlem’in bu planları karşısında geri durmayacak ve Ali’yi kazanmak için bu sefer de Özlem ile amansız bir mücadeleye girişecektir.

Sevtap Özaltun Kimdir?

Atv’de yayınlanan ve Baba Yapım tarafından hazırlanan Kimse Bilmez Dizisine yeni katılan ve Özlem karakterini canlandıracak olan Sevtap Özaltun, 12 Eylül 1984 yılında Artvin’de dünyaya gelen oyuncu ilk, orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Oyuncu henüz17 yaşındayken tiyatroya başlamıştır. Reklam filmlerinde de boy gösteren oyuncunun ilk dizisi Canım ailem olmuştur. Oyuncu bu dizinin ardından Fatmagül’ün Suçu Ne?, Ulan İstanbul ve son olarak da Çarpışma dizisinde rol almıştır. Oyuncu bu dizilerde gösterdiği performansla kendini kanıtlamıştır.

06-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar