Kimse Bilmez dizisi Uygar (Engin Hepileri) kimdir?

Kimse Bilmez dizisi Uygar (Engin Hepileri) kimdir?
Engin Hepileri, ATV'de yayınlanacak Kimse Bilmez dizisinde rol alacak. Dizide Uygar karakterini canlandıracak. Kimse Bilmez dizisi Uygar (Engin Hepileri) kimdir?

ATV'nin yaz aylarındaki dizi takvimi belli oldu. Keremcem'in başrolde olduğu Kimse Bilmez dizisi yaz aylarında ekrana gelecek dizilerinde bir tanesi olacak. Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Hepileri de yer alıyor. Engin Hepileri'yi dizide Uygar karakteriyle izleyeceğiz. Oyuncunun kariyerine ve canlandıracağı Uygar karakteri hakkında bilgilere bir bakalım. 

Engin Hepileri'nin canlandıracağı karakter hakkında basınla herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Uygar karakteri ile ilgili gelebilecek tüm yeni bilgilere Canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Engin Hepileri'nin kariyerinde satır başlarına bakalım ve kendisini yakından tanıyalım.

Engin Hepileri kimdir?

3 Mart 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Engin Hepileri, 1998 yılından bu yana tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. İstanbul Çağaloğlu Anadolu Lisesi okuyan Hepileri'nin tiyatroya olan merakı lise yıllarda başladı. Lise öğrenci olduğu dönemde Devlet Tiyatroları oyunlarında rol aldı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. 2002 yılında mezun olmasının ardından yine aynı üniversitede oyunculuk eğitimi üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2005 yılında mezun oldu. Sayısız tiyatro oyunu, sinema filmi ve televizyon diziside rol alan Hepileri bunların yanı sıra 2008 yılında sahnelenen Israel Horowitz'in Kuyruk adlı tiyatro oyunuyla birlikte tiyatro yönetmenliğine de başladı. Türkiye'de tanımaya başlaması daha çok 2000'li yılların başında rol aldığı diziler sayesinde oldu. Özellikle Show TV ve Kanal 1'de yayınlanan Emret Komutan dizisindeki Sinyor Seyfi karakteriyle hafızalara kazındı. Yılan Hikayesi, Yedi Numara, Emret Komutanım, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Gönülçelen, İntikam, Kara Ekmek ve 7 Yüz gibi dizilerde rol aldı. Gülüm, Beyza'nın Kadınları, Son Ders, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi, Farehfeza, Av Mevsimi, Bana Adımı Sor gibi filmlerde rol aldı. Anlat Şehrazat, Martı, Nükte, Hep Aşk Vardı, Sırça Kümes, Anne Karenina, Victoria ve Akciğer sahne aldığı oyunları sadece birkaçı.

Engin Hepileri 8. Afife Tiyatro Ödülleri Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü, 15. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Tiyatro Komedi Dalında Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Ödülleri 2013 Yılın Erkek Oyuncusu ödüllerinin sahibi olmayı başarmıştır.

19-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar