Sen Anlat Karadeniz ve Hercai yurtdışına açılıyor

Sen Anlat Karadeniz ve Hercai yurtdışına açılıyor
ATV'nin en çok izlenen iki dizisi Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında ilgi görüyor. Sen Anlat Karadeniz ve Hercai bakın hangi ülkelerde yayınlanacak?

ATV ekranlarının sevilen iki dizisi büyük bir ilgiyle karşılaştı. Sen Anlat Karadeniz dizisi geçtiğimiz sezona damgasını vurmuş ve Çarşamba akşamlarında reyting sıralamasında liderliği kimselere bırakmamıştı. Bu sezonda ise Hercai dizisinin hayli popüler olduğunu görüyoruz. Her Cuma akşamında milyonlarca kişiyi ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Dizilerin bu kadar popüler olması yurtdışında da bazı kanalların ilgisini çekmeyi başarmış gibi görünüyor. İki dizi de yurtdışında ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Hercai dizisi yurt dışına ihraç edildi

Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu ve Serhat Tutumluer gibi isimleri gördüğümüz Hercai dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir etki yarattı. Öyle ki henüz 3. bölümünün yayınlanmasının ardından yurt dışına satılmış durumda. Hangi ülkeye ya da hangi kanala satıldığıyla ilgili bir bilgimiz olmasa da Hercai dizisi önümüzdeki dönemde yurt dışında da ekranlarda olacak.

Hercai dizisi Midyat'ın iki güçlü ailesini arasındaki düşmanlığı ve düşman ailelerden olmalarına karşın birbirini delicesine seven Reyyan ve Miran'ın imkansız aşk hikayesini ekranlara taşıyor.

Sen Anlat Karadeniz, Meksika'dan sonra bir başka ülkede daha yayınlanacak

Türk dizileri her zaman daha çok Balkanlar, Orta Doğu ve Latin Amerika'ya ihraç edilmekte. Bundaki en büyük sebep Kültürel yakınlık gibi görünüyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi de bu yakınlıktan nasibini aldı. Bildiğiniz üzere dizisi Meksika'da da ekranlara geliyor. Bundan böyle bir başka ülkede daha ekranlara gelecek.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ise geçtiğimiz sezona damgasını vurmuş ancak yeni sezonda eskisi kadar çok izlenmeyen bir dizi olarak göze çarpıyor. Yine de Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer almayı sürdürüyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi 22 Nisan itibariyle Mar Negro adıyla Meksika'da yayınlanmaya başladı. Dizi Meksika'nın ardından Romanya'da da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren Romanya'da ekranlarda olacak.

Oyuncu kadrosunda rem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi isimleri gördüğümüz Sen Anlat Karadeniz dizisi Nefes ile Mustafa arasındaki aşkı ve başlarından geçen zorlu olayları konu alıyor.

18-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar