Kimse Bilmez dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!

Kimse Bilmez dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!
Atv'de yaz sezonunda ekrana gelecek Kimse Bilmez dizisi ille ilgili hazırlıkların sonuna gelindi. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek? Haberimizde!

Dizi ATV'de izlenir' sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren ATV'den yaz döneminde yayınlanacak iddialı bir dizi daha geliyor: "Kimse Bilmez" ATV'nin merakla beklenen ve yaz aylarına damgasını vuracağı iddia edilen yeni dizisi Kimse Bilmez'in ilk tanıtımı dün akşam izleyiciyle buluştu. Baba Yapım tarafından projelendirilen ve yönetmenliğini Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren'in, senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın üstlendiği dizinin yakın bir zamanda ekranlara gelmesi planlanıyor.

İlk Tanıtım Yayınlandı!

ATV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan, Baba Yapım imzasıyla karşımıza çıkacak Kimse Bilmez dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kimse Bilmez dizisi Ramazan Bayramı'nın ardından Haziran ayında ATV'de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yayın günü ve tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kimse Bilmez Nerede Çekiliyor?

Yakın bir zamanda ATV’de ekranlara gelmeye başlayacak olan Kimse Bilmez’in yayınlanan tanıtımının ardından dizinin nerede çekildiği soruları sorulmaya başlandı. İlk tanıtımın oldukça iddialı olduğu görülürken Sevda (Özgü Kaya) ile Uygar’ın (Engin Hepileri) bir araba içinde bekledikleri, Ali’nin (Keremcem) camiden çıkması sonrasında Sevda’nın bir anda pamuk şeker alma bahanesi ile Ali’ye beni kurtar yazılı bir not verdiği görülmektedir. Ali duruma çok şaşırmıştır, Sevda’nın kim olduğunu bile bilmezken böyle bir not almak onu da tedirgin etmiştir. Kimse Bilmez dizisinin çekim mekanları ise İstanbul’un değişik yerleridir.

Keremcem Kimdir?

28 Aralık 1977’de Muğla’da dünyaya gelen Keremcem, Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunudur. Şu ana kadar; Kavak Yelleri, Aşk Oyunu, İki Yabancı, O Hayat Benim, İki Yalancı gibi yapımlarda rol alan ünlü isim, Kimse Bilmez dizisinde başrolü üstleniyor.

Engin Hepileri Kimdir?

3 Mart 1978’de İstanbul’da dünyaya gelen Engin Hepileri, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Şuana kadar; Emret Komutanım, Gönülçelen, Yaprak Dökümü, İntikam, Kara Ekmek, Gülizar ve Kalbimin Sultanı gibi yapımlarda rol almıştır.

Kimse Bilmez Oyuncuları Kimler?

Yakın bir zamanda ATV ekranlarında başlayacak olan Kimse Bilmez’in yaz sezonuna damga vurması bekleniyor. Oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı olan dizinin oyuncu kadrosunda Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Yiğit Koçak, Zeynep Elçin, Burak Serdar Şenal, Zehra Yılmaz, Ahmet Mekin, Cenk Torun, Hakan Altıner, Adnan Biricik, Onur Dikmen, Taner Turan, Özlem Başkaya gibi oyuncular rol almaktadır.

19-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar