Kimse Bilmez Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Kimse Bilmez Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Atv yeni ve güçlü bir diziyi daha yayına sokmaya hazırlanıyor. Kimse Bilmez 11 Haziran Salı akşamı Atv ekranlarında başlıyor. Detaylar haberimizde!

Televizyonlar için yeni bir heyecan süreci yaz sezonu dizilerinin bir bir ekranlara gelmesiyle birlikte başladı. Kanallarda dizilerin ve programların tatile girmesiyle birlikte yaz sezonu yapımlarının başlaması kanalları ve yapım şirketlerini tatlı bir telaşa sevk etti. Bu süreçte kanallar seyirci kaybetmemek ve mümkünse daha fazlasını ekranlarına çekebilmek için yeni ve birbirinden heyecanlı dizileri yayına sokmaya başladı. Bu dizilerden biri de 11 Haziran Salı akşamı ATV’de ekranlara gelecek olan Kimse Bilmez dizisi. Canlıtv olarak Kimse bilmez dizisinin konusu ne ve oyuncu kadrosunda kimler var araştırdık.

Kimse Bilmez’in Konusu Ne?

ATV’nin Baba Yapım imzalı yeni dizisi Kimse Bilmez 11Hazran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyecek. Dizi yaz sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Kimse Bilmez güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla dikkatleri çekiyor. Kimse Bilmez dizisinde farklı özellikleri olan Ali, elektronikte de uzmandır. Karanlıkta çok iyi gören Ali ailesini küçük yaşlarda kaybettikten sonra kimliğini gizler ve devlet tarafından istihdam edilir. Ali işi yüzünden hanımı ve çocuğunu kaybeder. Ali bundan dolayı sürekli kendisini suçlamaktadır. Ali yeni bir hayat kurmak için taşındığı mahallede mahallenin gençleri ile ilgilenir ve ona artık mahallede herkes Ali Hoca der. Ali evinde otururken Uygar’dan kaçan Sevda şans eseri Ali’nin evine saklanır. Ali Hoca Sevda ile tanışır ve ardından Sevda ile Ali’nin imkansız aşk hikayesi yaşanır.

Kimse Bilmez Oyuncuları Kimlerden Oluşuyor?

Kimse Bilmez dizisi 11 Haziran salı günü saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Baba Yapım Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Kimse Bilmez dizisinin yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı otururken dizinin senaryosunu Hakan Kandal kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise yaz sezonu dizilerine göre oldukça iddialı isimlerden oluşuyor. Bu da dizinin yutması halinde sezonda da devam edeceğinin ipuçlarını veriyor. Peki dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Başrolünde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

07-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar