"> ">

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal, Eylül ile karşılaşıyor

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal, Eylül ile karşılaşıyor
Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kırgın Çiçekler dizisi bu haftada oldukça ilginç sahneler ile karşınızda olacak. Kırgın Çiçekler 83. bölümde neler yaşanacak? İşte Kırgın Çiçekler 83. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Her Pazartesi Atv ekranlarında sevenleri ile buluşan Kırgın Çiçekler dizisi bu haftada heyecan dolu bir bölümle karşınıza çıkacak. Kırgın Çiçekler 83. bölümde neler yaşanacak? diye merak ediyorsanız bu akşam ATV ekranlarından ayrılmayınız. Kırgın Çiçekler canlı izle. 

Kızlar gaz odasında canları ile cebelleşirken Eylül ise, Büşra'yı görmek ister. Ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Kemal ile Eylül nasıl karşılaşacak? Büşra kaza mı geçirecek? Büşra ölüyor mu? İşte Kırgın Çiçekler 83. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Kızları boş bir odaya bırakarak gaz veren Kemal yine ortadan kaybolur. Asıl amacı ise Feride ile Toprak'ın evinde durn Metin'i kaçırmaktır. Kızların kurtulmak için tek umudu ise Nazan'dır, ancak Nazan kızların öldüğünü düşünerek kaçmaya başlar. Büşra'yı görmek isteyen Eylül, Kemal'i karşısında buluverir. Peki Kemal'in tepkisi ne olacak? 

Kırgın Çiçekler geçen bölümde neler yaşandı?

Eylül'ü kaybeden kızlar, Kemal'in yurttan bir kıza Eylül'ü takip etmesi için rüşvet verdiğini öğrenirler. Eylül'ün ölümünü gazeteden öğrenen Kemal, Metin'i alıp kaçmak isterken kızlar büyük intikamın peşindedir. 

Kırgın Çiçekler 83. bölüm fragmanı

 

08-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar