Kara Sevda 68. bölümde neler yaşanacak?

Kara Sevda 68. bölümde neler yaşanacak?
Çarşamba günü dizileri arasında bulunan ve reyting rekorları kıran Kara Sevda dizisi 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir sevgi ile takip edilen dizide bu hafta neler yaşanacak? İşte Kara Sevda dizisi 68. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Başrollerinde Neslihan Atagül'ün ve Burak Özçivit2in yer aldığı Kara Sevda dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Büyük bir ilgiyle izlenen dizinin geçtiğimiz günlerde final yapacağı öğrenilmişti. Heyecanla beklenen Kara Sevda dizisi 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kara Sevda 68. bölümde Mercan Kemal'e olan ilgisiyle soru işaretlerini yanıtlayacak mı? Yoksa Mercan, Kemal'e aşık mı? Kemal ile Mercan işbirliği mi yapacak? Kara Sevda 68. bölümü izlemek için canlıtv'yi takip edebilirsiniz.

Star Tv ekranların her çarşamba günleri ekrana gelen Kara Sevda dizisi yeni bölümde Mercan yeni bir plan peşindedir. Kemal ile iş birliği yapmak isteyen komiser bu durumdan Nihan'ın haberi olmaması gerektiğini belirtir. Ancak Nihan herşeyi duyar. Mercan'ın Kemal'e aşık olduğunu söyleyen Nihan'a Mercan'dan “Saçmalama yoksa kalbini kıracağım.” cevabı geliyor.

Kara Sevda dizisi 68. bölümü ile 10 Mayıs Çarşamba günü Star Tv'de.

Kara Sevda Oyuncuları

Burak Özçivit - Kemal

Neslihan Atagül - Nihan

Kaan Urgancıoğlu - Emir

Zerrin Tekindor - Leyla

Melisa Aslı Pamuk - Asu

Kerem Alışık - Ayhan

Burak Sergen - Galip

Orhan Güner - Hüseyin

Neşe Baykent - Vildan

Barış Alpaykut - Ozan

Zeyno Eracar - Fehime

Hazal Filiz Köse - Zeynep

Rüzgar Aksoy - Tarık

Çağla Demir - Banu

Nihan Aşıcı - Yasemin

09-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar