Kirli Sepeti Sete Çıkıyor

Kirli Sepeti Sete Çıkıyor
Fox Tv ekranlarının yeni yayın dönemindeki yeni dizilerinden olan ev içeriği ve oyuncuları ile dikkatleri çeken Kirli Sepeti sete çıkıyor.

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni ve iddialı dizilerden Kirli Sepeti için son hazırlıklar yapıldı ve dizinin sete çıkma günü beklenmeye başlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve dram ve aile türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğuna son olarak Ece Erdek Koçoğlu getirilmişti. Sezonun en çok merak edilen yapımları arasında gösterilen ve lüks ve zenginlerin oturduğu bir sitede bir temizlikçinin intihar etmesiyle başlayan olayları ele alan dizi şimdiden büyük merak konusu oldu. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizininin bir iki güne kadar çekimlerinin başlaması ve yeni yayın döneminin ilk ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kirli sepeti Konusu Ne?

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve birkaç güne kadar sete çıkması planlanan yeni dizilerden Kirli Sepeti içerik ve konu olarak bu sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Lüks bir sitede çalışan Meryem adlı bir temizlikçinin intihar etmesinin ardından yaşanan olayları konu alan dizide kenar mahallelerde yaşayan ve lüks sitede temizlikçi olan kadınların, sitede yaşayan zenginlerin hikayeleri bu intiharın ışığında ele alınacak ve intihar eden genç kadının hikayesi de geri dönüşlerle seyirciye aktarılacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda son olarak Yasak elma dizisinin yönetmenliğini yapan ünlü yönetmen Ece Erdek Koçoğlu oturacak. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte tanıtımlarının da kısa sürede Fox Tv ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

Kirli Sepeti Oyuncuları Kimler?

Fox Tv’nin yeni yayın dönemindeki iddialı projelerinden biri olarak öne çıkan Kirli Sepeti Medyapım tarafından hazırlanıyor. Eylül yayın döneminde yayınlanacak dizinin eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alırken bu oyuncular arasında

-          Ayça Bingöl

-          Devrim Yakut

-          Serkay Tütüncü

-          Ceren Moray

-          Cansu Tosun

-          Halil İbrahim Ceylan

-          Melisa Döngel

-          Aleyna Özgeçen

-          Bestemsu Özdemir

-          Deniz Sarıkaş

-          Billur Melis Koç

-          Fehmi Karaaslan ve

-          Nihan Doğan yer alıyor.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar