Özge Özpirinçci Ekranlara Dönüyor

Özge Özpirinçci Ekranlara Dönüyor
Sinema ve televizyon dünyasının ünlü ve başarılı isimlerinden biri olan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Özge Özpirinçci ekranlara dönüyor.

Televizyon sektörünün ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından biri olan ve bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeniden ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde 03 medya ile anlaşmaya vararak Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisi tarafından hikayesi ve senaryosu kaleme alınan Sandık Kokusu adlı bir aile ve dram dizisinde rol almaya karar verdi. Şu sıralar çalışmaları yeni başlayan ve henüz yayıncı kanalı belli olmayan dizi için ünlü oyuncunun adının geçmesi ve anlaşmaya varılması sektörde olduğu kadar oyuncunun sevenleri arasında da büyük sevinç yarattı. Yeni sezon için hazırlandığı belirtilen ve şu sıralar cast çalışmasına başlanılan dizide ünlü isim Özge Özpirinçci’ye partner olacak oyuncunun belirlenmesine çalışılıyor.

Anne Kız Hikayesi Konu Alınıyor

Henüz sektörde yeni adı duyulan ve ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer alacağı Sandık Kokusu adlı dizi merak uyandırdı. 03 Medya tarafından hazırlanan ve Zeynep Gür ve Melis Civelek tarafından kaleme alınan dizinin bir aile ve dram dizisi olacağı öğrenildi. Bir anne ve kızının hikayesine odaklanacak ve anne kız çatışmasını ve ikili arasında yaşanacak ilişkileri merkeze alacak dizinin çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasın hedefleniyor. Yayıncı kanal için görüşmelere başlayan 03 Medya diziyi bu sezona yetiştirmeye çalışıyor. Dizinin castı için çalışırken bu arada yönetmen koltuğunda yer alacak isminde belirlenmesine çalışılıyor.

Özge Özpirinçci Yapımları Neler?

Son olarak adı Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisi ile anılan ve ancak son anda Seray Sarıkaya ile anlaşılınca Özge Özpirinçci’den vazgeçilen dizide oynaması düşünülen ünlü oyuncu bir süredir ekranlarda herhangi bir dizide yer almadı. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer aldı ve seyircinin büyük sevgisini kazandı. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin içinde yer aldığı yapımlar arasında

-          Yakamoz S – 245

-          İlk ve Son

-          Fi

-          Mucize Doktor

-          Anadolu Kartalları

-          Veda

-          Acı Tatlı Ekşi

-          Karakomik Filmler 2

-          Kavak Yelleri

-          Melekler Korusun

-          Deli Saraylı

-          Al Yazmalım

-          Cesaretin Var mı Aşka

-          Ağır Roman Yeni Dünya ve

-          Kadın bulunmaktadır.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar