Kirli Sepetine usta oyuncu

Kirli Sepetine usta oyuncu
Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Kirli Sepeti’nin oyuncu kadrosuna Serhat Kılıç katıldı.

Fox Tv yeni sezonda birbirinden çarpıcı yeni dizileri ekrana getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonlarda yeni dizilerinden umduğunu bulamayan ve reytingleri de rakiplerine kıyasla gerilerde kalan kanal bu sezon bu şanssızlığını yenmek ve reytinglerde iddialı konumda yer almak istiyor. Bunun için yapım şirketleriyle birlikte birbirinden iddialı dizileri ekrana getirmeye hazırlanan kanalın büyük önem verdiği ve üzerine titizlendiği projelerden biri de Kirli Sepeti adını taşıyor. Med yapım tarafından hazırlıkları süren ve kadın, dram türünde ele alınacak dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin yer alıyor. Senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı dizinin başrolünde ise Serkay Tütüncü ve Ayça Bingöl yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise başarılı ve ünlü isim serhat Kılıç Feyyaz karakteri olarak dahil oldu.

Serhat Kılıç Kirli Sepeti’nde

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan kurucu yönetmenliğini Merve Girgin’in yaptığı Kirli Sepeti’nin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna ünlü isim Serhat Kılıç Feyyaz karakteriyle dahil oldu. Oyuncu daha önce son olarak geçtiğimiz sezonun sonlarında yayınlanmaya başlayan Tetikçinin Oğlu dizisinde rol almıştı. Dizinin final yapmasıyla yeniden projeler teklif edilen oyuncu Kirli Sepeti ile el sıkıştı ve bu dizinin kadrosunda yer aldı. Çekimleri çok yakında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray ve Bestemsu Özdemir yer alacak. Dizinin kadrosuna katılan Serhat Kılıç Bestemsu Özdemir’in canlandıracağı Yasemin karakterinin eşi Feyyaz olarak ekrana gelecek.

Kirli Sepeti Konusu

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren yeni dizilerden Kirli Sepeti dram ve kadın türünde ele alınıyor. Dizide aynı mahallede yaşayan ve aynı zengin sitede temizlikçilik yapan bir grup hizmetçinin hikayesi ele alınıyor. Zengin ve lüks bir sitede temizliğe giden hizmetçilerin hikayesini anlatan dizi bir hizmetçinin sitede intihar etmesiyle başlıyor. Dizi önümüzdeki sezonda Fox Tv’nin iddialı ve reyting beklediği yapımlardan biri olarak ekranlara gelecek. Çekimleri önümüzdeki ayın ortalarında başlayacak dizinin senaryosunu Necati şahin kaleme alıyor ve dizi Merve Girgin tarafından yönetiliyor.

20-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar