Gülsim Ali İlhan'dan Duygusal Veda

Gülsim Ali İlhan'dan Duygusal Veda
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beklenmeyen bir şekilde final yapan Al Sancak dizisinin başrolü Gülsim Ali İlhan veda etti.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Al Sancak dizişi sezonu ikinci sezonda devam edeceği ilanıyla kapatmıştı. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından dizinin sürpriz bir şekilde final yapmasına karar verildi. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve askeri bir proje olan Al Sancak geçtiğimiz sezon Perşembe akşamlarının çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekti. Dizinin neden final yaptığı konusunda bir açıklama yapılmazken dizide yer alan oyuncular ise bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Dizinin başrol oyuncularından olan ve dizide Nadia karakterine hayat veren güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan dizinin final yapmasının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Duygular her zaman anlatılmaz

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak adlı askeri proje geçtiğimiz günlerde beklenmedik şekilde final yaptığını duyurdu. 17. Bölümde sona eren dizinin kadın başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan bir paylaşımda bulundu. Dizide Nadia karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan paylaşımında “Hissettiklerimi dile dökmek çok zor. Bu yüzden size karşıma çıkan ve hissettiklerimi bir nebze olsa ifade eden cümleleri yazacağım. Duygular her zaman anlatılmaz. Bazen bazı duyguları anlatamayacak kadar içten yaşarsın, bazen de bakışlarında ifade edecek kadar derin. Duygusal insanlar zayıf değil güçlü insanlardır. Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır. Mehmetçiklerimizin zorlu mücadelesini anlatan ve ekranlara en iyi şekilde yansıtmaya çalışan yapımcımız Mehmet Bozdağ’a ve TRT 1 ailesine teşekkürlerimi sunmak isterim.

Ekibini ve karakterini unutmadı

Ünlü isim veda mesajında birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarını da unutmadı ve “Senaristlerimiz Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan elinize kaleminize sağlık. Kamera önü ve arkasında bulunan tüm arkadaşlarım iyi ki birlikte çalıştık. Tüm canlandırdığım karakterlerin yeri bende ayrı ama Nadia ah sen bir başkaydın. Çok güçlü ama aynı zamanda çok da narin. Sevdikleri için her şeyi feda eden, doğruluğun peşinden giden Nadia’m… Diyorum ya Nadia İvanov’a anlatılmaz yaşanır. Ateş kızım. Benim için, bizim için çok çok özelsin” ifadelerini kullandı…

20-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar