Kırmızı Oda Ara İşini Biraz Uzattı! Gelecek Hafta da Yeni Bölüm Yok

Kırmızı Oda Ara İşini Biraz Uzattı! Gelecek Hafta da Yeni Bölüm Yok
Kırmızı Oda diğer diziler gibi yılbaşı arası vermesinin ardından, ara işini biraz uzattı. 14 Ocak Cuma akşamı da yayınlanmadı. Gelecek hafta da yeni bölüm yok. Yeni bölüm ne zaman?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan gerçek hayat hikayelerinin ele alındığı ve Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi Tv8’de her hafta Cuma akşamları ekranlara geliyor. Kırmızı Oda yılbaşı için verilen ara işini biraz daha uzattı. 14 Ocak Cuma akşamı yeni bölüm yine yayınlanmadı. Gelecek hafta da yeni bölüm yok. Kırmızı oda neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

KIRMIZI ODA NEDEN YOK?

Kırmızı Oda dizisi bu hafta yeni bölümü ile Tv8 ekranlarında yayınlanmadı. 31 Aralık Cuma yılbaşı akşamına denk gelmesi sebebi ile yeni bölüm yoktu. Birçok dizi de yeni yıl haftasında yayınlanmayıp bir sonraki hafta ekranlara gelmesine rağmen, Kırmızı Oda yine yayınlanmayarak seyirciyi şaşırttı.

Dizi severlerin yakından takip ettiği Kırmızı Oda yayına girmemesi ile birlikte kafalarda soru işareti oluştu. Son haftalarda reytinglerde istediği sonucu alamıyordu. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Acaba Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda bitiyor mu? Yeni bölüm ne zaman? Merak ediliyor.

14 Ocak akşamı, TV8 ekranlarında, MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu belirlendi. Kırmızı Oda, MasterChef Türkiye'nin büyük finali nedeniyle, yeni bölümüyle ekranda yer almadı.

14 OCAK CUMA TV8 YAYIN AKIŞI

06:30 Oynat Bakalım
07:15 8’de Sağlık
08:30 Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa
11:15 MasterChef Türkiye
16:00 Zuhal Topal’la Yemekteyiz
20:00 MasterChef Türkiye
00:15 Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular
01:30 Zuhal Topal’la Yemekteyiz
04:00 Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa

Acun Ilıcalı Açıkladı: Kırmızı Oda 21 Ocak’ta da Yok! Kırmızı Oda Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir iyi bir de kötü haber duyurdu.

Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan Kırmızı Oda'nın ekranlara üç hafta ara verdiğini dile getirdi.

Birçok yapım ekranlara 1-2 hafta ara verirken, Kırmızı Oda'nın 3 hafta ara vermiş olması, dizinin sevenlerini üzdü. Dizi hakkındaki iddialara son noktayı koyan Acun Ilıcalı, yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda’nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu.

Kırmızı Oda’da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de, kendi, bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Kadına şiddeti, kavgaları anlatan dizinin yeni bölümleri 21 Ocak Cuma akşamı itibariyle ekranlarda olmaya devam edecek.
​​​​​​​

16-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar